Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατσιώτης : Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη που δεν παίρνει μέτρα για τα νοσοκομεία

Κατσιώτης : Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη που δεν παίρνει μέτρα για τα νοσοκομεία

«Να μην παρατηρούμε “νοσοκομεία μιας νόσου”, όπως γίνεται σήμερα με την Covid και οι υπόλοιπες ασθένειες να μην αντιμετωπίζονται» ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο Χρήστος Κατσώτης μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ σε σημερινή του παρέμβασή στην ΕΡΤ1 σημείωσε ότι το εμβόλιο είναι μια λύση «αλλά η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη που δεν παίρνει μέτρα ιδιαίτερα στα νοσοκομεία», καθώς, όπως τόνισε, ο εμβολιασμός θα είναι μία μακρόχρονη διαδικασία, γι’ αυτό χρειάζονται άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η πανδημία και να συνεχιστεί ο αγώνας για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζονται συνολικά τα ζητήματα της υγείας του λαού.

«Να μην παρατηρούμε “νοσοκομεία μιας νόσου”, όπως γίνεται σήμερα με την Covid και οι υπόλοιπες ασθένειες να μην αντιμετωπίζονται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Χ. Κατσώτης προσέθεσε ότι η πανδημία θα αντιμετωπιστεί «αλλά όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που έχουν προκύψει θα είναι εδώ και μετά» και τόνισε ότι «ο λαός πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα και μαχητικότητα απέναντι σε όλα αυτά που έχουν προκύψει με πρόσχημα την πανδημία, όπως είναι οι ανατροπές στην ίδια της ζωή του».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024