Πύργος : Επεισόδιο ανάμεσα σε συνωστισμένους… νεαρούς και αστυνομικούς
Επεισόδιο μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο του Πύργου στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κοροναϊού.
Επεισόδιο μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σημειώθηκε λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο του Πύργου στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κοροναϊού.
Εκαναν σύσταση
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, αστυνομικοί που περιπολούσαν στην πόλη, έκαναν σύσταση σε παρέα νεαρών που βρίσκονταν στο Επαρχείο, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, να μην συνωστίζονται και να αποχωρήσουν από το σημείο.
Οταν λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί πέρασαν ξανά από το Επαρχείο είδαν ότι η παρέα βρισκόταν ακόμη εκεί.
Τότε επιχείρησαν να βεβαιώσουν πρόστιμο σε δύο από τους νεαρούς για παράβαση των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κοροναϊού.
Αντιστάθηκαν
Εκείνοι αντιστάθηκαν με αποτέλεσμα να προκληθεί λεκτική αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν προσαγωγές.
Οπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το Patrisnews, ένας εκ των νεαρών έχει πέσει κάτω, ενώ υπάρχουν έντονες αντιδράσεις τόσο από την παρέα του όσο και από διερχόμενους πολίτες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας