Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε

Παναθηναϊκός : Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε

Η μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε στον Παναθηναϊκό φαίνεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους Πράσινους να συζητούν τις λεπτομέρειες με την Αντβέρπ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικού χαφ, όμως, όπως όλα δείχνουν, η πρώτη κίνηση για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αφορά εξτρέμ.

Οι Πράσινοι βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Αντβέρπ για την απόκτηση του Λαμκέλ Ζε, ο οποίος είναι η επιλογή του Λάζλο Μπόλονι για τα άκρα, και ο Καμερουνέζος φέρεται να είναι αρκετά κοντά στη μεταγραφή στο Τριφύλλι.

Ο Λαμκέλ Ζε είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα και να συνεργαστεί ξανά με το ρουμάνο τεχνικό, ενώ προχωρά η μεταγραφή, παρότι υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν.

Η πρώτη και κύρια, που όμως δε φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για το deal, είναι η οψιόν για το δανεισμό του 24χρονου παίκτη, αφού η Αντβέρπ ζητά 2 εκατ. ευρώ και οι Πράσινοι έχουν φθάσει στις 800.000 ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό όμως είναι αισιόδοξοι ότι θα καμφθεί αυτό το ζήτημα, και γι’ αυτό θέλουν τον παίκτη στην Αθήνα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, ώστε να ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Μπόλονι.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024