Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Φέρεται να κατέθεσε πρόταση για τον Μπάλια

Παναθηναϊκός : Φέρεται να κατέθεσε πρόταση για τον Μπάλια

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Γούολτερ Μπάλια.

Ο Πιέρ Ντρεοσί είναι γνωστό ότι έχει ιδιαίτερες γνώσεις στην αφρικανική αγορά, κάτι που φαίνεται και από τις επιλογές του στη Γαλλία και το ρόστερ της Paris FC, της τελευταίας ομάδας που δούλεψε.

Το ρόστερ της γαλλικής ομάδας απαρτίζεται από αρκετούς Αφρικανούς ή Γάλλους με καταγωγή από την Αφρική για αυτό και δεν αποκλείεται κάτι αντίστοιχο από τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ και στον Παναθηναϊκό.

Αλλά είτε ο Ντρεοσί κινήθηκε πολύ γρήγορα στο παζάρι που ξέρει πάρα πολύ, είτε ο γενικός αρχηγός της αιγυπτιακής El Gouna FC, Μοχάμεντ Μόχσεν Αμπού Γκρέισα, χρησιμοποίησε το όνομα του Παναθηναϊκού για επικοινωνιακούς λόγους…

Ο Αιγύπτιος παράγοντας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Egypt» και αναφέρθηκε στον επιθετικό της ομάδας του, τον Γούολτερ Μπάλια από τη Ζάμπια. Τον οποίο διεκδικούν οι υπερδυνάμεις του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, Αλ Αχλί και Ζάμαλεκ και πλειοδοτούν για την απόκτηση του.

Τι αποκάλυψε ο Μοχάμεντ Μόχσεν; Πως οι Αλ Αχλί και Ζάμαλεκ αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό της συμπατριώτισσας τους Pyramids FC, του Παναθηναϊκού, ενώ έχει λάβει και μία προσφορά από το Κουβέιτ για τον επιθετικό του. Σύμφωνα με τον Μόχσεν, έχει λάβει προτάσεις από αυτές τις ομάδες.

Ο Γουόλτερ Μπάλια έχει γεννηθεί στις 5 Μαΐου του 1995 (25 ετών), έχει ύψος 1,80μ. και από τον Ιούλιο του 2019 έχει εξελιχτεί σε μία από τις αποκαλύψεις στην ποδοσφαιρική Αίγυπτο. Η El Gouna τον αγόρασε με λίγα χρήματα από την Nkana FC, στην οποία αγωνιζόταν ο Μπάλια στην πατρίδα του.

Έκτοτε, ο Μπάλια εκτόξευσε την αξία του! Τη σεζόν 2019-2020 ο στράικερ από τη Ζάμπια έπαιξε 30 ματς στο πρωτάθλημα, σκόραρε 13 γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Φέτος, ο Μπάλια έχει 2 γκολ σε 3 συμμετοχές. Προηγουμένως, με την Nkana FC ο Μπάλια είχε 11 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ στο CAF Confederation Cup (το αντίστοιχο του Europa League στην Αφρική) και 2 συμμετοχές στο αφρικανικό Champions League. Όσο για τα στατιστικά του Μπάλια στις διοργανώσεις της Ζάμπια, δεν εντοπίζονται στο Διαδίκτυο.

Τα χαρακτηριστικά του Μπάλια τα περιέγραψε στην ίδια συνέντευξη του ο Μοχάμεντ Μόχσεν: «Είναι ένας δυνατός στράικερ και δεν διστάζει να σουτάρει όπου βρεθεί. Προπονείται με ένταση, είναι καλογυμνασμένος και έχει εκρηκτικότητα και ταχύτητα. Με τον όγκο του κερδίζει μονομαχίες και δημιουργεί χώρους για τους συμπαίκτες του, ενώ είναι δυνατός στον αέρα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024