Παναθηναϊκός : Με βαρύ πρόστιμο απειλούνται Μακέντα και Βιγιαφάνιες
Φεντερίκο Μακέντα και Λούκας Βιγιαφάνιες κλήθηκαν σε απολογία από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μετά τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν
Σε απολογία θα κληθούν οι Φεντερίκο Μακέντα και Λούκας Βιγιαφάνιες μετά τα νέα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να είναι ιδιαίτερη προβληματισμένη και να έχει στείλει μήνυμα στον Πιερ Ντρεοσί για αυστηρές ποινές.
Ο γάλλος αθλητικός διευθυντής του Τριφυλλιού αναμένεται να ακούσει την απολογία των δύο παικτών μετά την επιστροφή τους από την άδεια που έχει δοθεί σε όλους τους Πράσινους, και μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού θα αποφασίσουν την ποινή που θα τους επιβληθεί.
Όπως όλα δείχνουν, οι Μακέντα και Βιγιαφάνιες δε γλιτώνουν το πρόστιμο, το οποίο μάλιστα αναμένεται να είναι και βαρύ, καθώς η διοίκηση της ομάδας θέλει το περιστατικό να χρησιμοποιηθεί για παραδειγματισμό και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442