Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο δήμος Φυλής τίμησε τους εργαζομένους του νοσοκομείου Λαϊκό

Ο δήμος Φυλής τίμησε τους εργαζομένους του νοσοκομείου Λαϊκό

Ένδειξη σεβασμού στους μαχητές της πρώτης γραμμής η προσφορά δώρων στους εργαζομένους του νοσοκομείου Λαϊκό

Σε μια πράξη σεβασμού προς τους μαχητές της πρώτης γραμμής και αναγνώρισης του έργου που προσφέρουν για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, προχώρησε ο Δήμος Φυλής.

Με αφορμή τις Άγιες Μέρες, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, έκανε, εκ μέρους του Δήμου, μια χειρονομία αγάπης στους υγειονομικούς, αλλά και στο υποστηρικτικό προσωπικό.

Επισκέφθηκε, το πρωί της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου 2020 το Νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο και πρόσφεραν, σε καθέναν από τους 1575 εργαζομένους, εορταστική τσάντα που περιείχε ένα κουτί μελομακάρονα και ένα μπουκάλι κρασί, για το τραπέζι των Χριστουγέννων.

Τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα ο Διοικητής του Νοσοκομείου (και αναφοράς για την αντιμετώπιση του κορονοϊού), Χρήστος Αντωνόπουλος, ο οποίος και τους ξενάγησε στις διάφορες πτέρυγες, όπου ευχήθηκαν σε όλους τους προϊσταμένους των Τμημάτων Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού.

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη δωρεά, επισημαίνοντας ότι αποδεικνύει, εμπράκτως, την αναγνώριση του Δήμου Φυλής στην προσπάθεια των υγειονομικών όλης της Χώρας.

«Η προσφορά του Δήμου Φυλής είναι ένδειξη αγάπης και εκτίμησης και έδωσε μεγάλη χαρά σε όλο το προσωπικό μας. Η σημερινή επίσκεψη δείχνει την ευαισθησία και την υποστήριξη του Δήμου Φυλής στους ανθρώπους που δίνουν, καθημερινά, τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους δημότες Φυλής και στο Δήμαρχο για την ονομαστική του εορτή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Συγκινητική υπήρξε η συνομιλία του Χρήστου Παππού με την υπεύθυνη της Μονάδας αντιμετώπισης του κορονοϊού. Ο Δήμαρχος Φυλής της ευχήθηκε καλή δύναμη και την παρακάλεσε να διαβιβάσει τις ευχές του σε όλο το προσωπικό.

Ο Δήμαρχος Φυλής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι εργάστηκαν για να υλοποιηθεί η πρωτοβουλία.

«Τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί, μαζί με την καθημερινή μας προσπάθεια στον τομέα της πρόληψης, με καθαριότητα, ψεκασμούς και τεστ, είπαμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους που περιθάλπουν τους ασθενείς μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024