Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ : Απέρριψε το πακέτο των 900 δισ. δολαρίων - «Είναι αληθινή ντροπή»

Τραμπ : Απέρριψε το πακέτο των 900 δισ. δολαρίων – «Είναι αληθινή ντροπή»

Στο πακέτο ύψους 900 δισ. δολαρίων για την τόνωση της αμερικανικής οικονομίας, που πλήττεται από την πανδημία του κοροναϊού, είχαν συμφωνήσει στο Κογκρέσο Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι.

Ο ρεπουμπλικάνος απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε ότι απορρίπτει το σχέδιο νόμου που περιλαμβάνει τη δαπάνη 900 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη στήριξη της αμερικανικής οικονομίας που πλήττεται από τον αντίκτυπο της πανδημίας του νέου κοροναϊού.

Δεν ήταν «αυτό που περίμενα»

Αιτιολόγησε την άρνησή του λέγοντας πως δεν ήταν «αυτό που περίμενα», και χαρακτήρισε τις διατάξεις του «αληθινή ντροπή» απαιτώντας, μεταξύ άλλων, να αυξηθεί το ποσό των επιδοτήσεων που θα χορηγεί το δημόσιο στις οικογένειες.

«Ζητώ από το Κογκρέσο να τροποποιήσει αυτό το νομοσχέδιο και να αυξήσει το γελοία χαμηλό ποσό των 600 δολαρίων στα 2.000 δολάρια ή στα 4.000 για κάθε ζευγάρι. Ζητώ επίσης από το Κογκρέσο να διαγράψει άχρηστα και δαπανηρά στοιχεία αυτού του νομοσχεδίου», τόνισε ο Τραμπ σε βίντεο που μεταφόρτωσε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Το πακέτο των μέτρων που ψήφισε το αμερικανικό Κογκρέσο το βράδυ της Τρίτης δεν μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή χωρίς την υπογραφή του προέδρου.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024