Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητική η συνεισφορά του κόσμου στον «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» της Πειραϊκής Εκκλησίας

Συγκινητική η συνεισφορά του κόσμου στον «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» της Πειραϊκής Εκκλησίας

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και η συνεισφορά του κόσμου στον Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας που διοργάνωσε ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2» της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με την υποστήριξη του MEGA

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και η συνεισφορά του κόσμου στον Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας που διοργάνωσε ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2» της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με την υποστήριξη του MEGA.

Ο «Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας» αποτελεί συνέχεια των φιλανθρωπικών ενεργειών της Πειραϊκής Εκκλησίας, όπως η ετήσια συναυλία κατά της φτώχειας, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν φέτος λόγω των ειδικών έκτακτων συνθηκών της πανδημίας που σαρώνει τη χώρα.

Tα φετινά Χριστούγεννα είναι τα Χριστούγεννα της προσφοράς

Αυτό απέδειξε η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στον Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της πειραϊκής εκκλησίας.

Συγκεντρώθηκαν 50.000 ευρώ. Και αμέτρητες σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης. Απλός κόσμος προμηθεύτηκε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη: τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο της Αγίας Τριάδας.

Το MEGA ήταν εκεί, αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια.

«Με την αγάπη του Θεού και τη συμβολή προσώπων όπως ο πρόεδρος του Ομίλου του μεγάλου καναλιού Βαγγέλης Μαρινάκης, κατορθώνουμε αυτό το μεγάλο θαύμα».

Δημοφιλείς καλλιτέχνες έγιναν κρίκοι της μεγάλης αλυσίδας αγάπης, παρηγοριάς και ελπίδας.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού της πειραϊκής εκκλησίας φιλοξένησαν τις ευχές του Μιχάλη Χατζηγιάννη, της Μελίνας Ασλανίδου, του Κώστας Καραφώτη, του Γιάννη Βαρδή, του Γεράσιμου Ανδρεάδου και πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών.

Στο πλευρό της μητρόπολης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς παρέδωσε επιταγή στον Μητροπολίτη Πειραιά για την ενίσχυση του έργου της Μητροπόλεως.

Περισσότερες από 7.500 μερίδες φαγητού διανέμονται καθημερινά σε συνανθρώπους μας από τους 30 ναούς της ιεράς μητροπόλεως Πειραιά.

Η κ. Ειρήνη είναι μητέρα 5 παιδιών. Η κυρία Ευαγγελία ζει με 200 ευρώ τον μήνα. Άποροι, ηλικιωμένοι, άστεγοι, άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άνθρωποι ξεριζωμένοι από τις πατρίδες τους… είναι οι άνθρωποι που στηρίζει η Μητρόπολη.

Στο πλευρό των απόρων ο Δήμος Πειραιά, το βιομηχανικό και εμπορικό επιμελητήριο… αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Το τηλεφωνικό κέντρο δέχτηκε χιλιάδες τηλεφωνήματα. Απλοί άνθρωποι που έδωσαν από το υστέρημά τους. Οι προσφορές ξεκίνησαν από 1 ευρώ.

Το φιλανθρωπικό έργο δεν σταματά στα συσσίτια. Χρηματικά ποσά διατίθενται για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των απόρων, για την αποπληρωμή λογαριασμών και την κάλυψη ενοικίων

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024