Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας» από την Πειραϊκή Εκκλησία και το MEGA

«Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας» από την Πειραϊκή Εκκλησία και το MEGA

Την έναρξη του Ραδιομαραθωνίου θα κηρύξει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM σε απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του MEGA και το in.gr

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 fm» της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς, διοργανώνει Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου από τις 09:00 έως τις 23:00 με την υποστήριξη της τηλεόρασης του MEGA.

Την έναρξη του Ραδιομαραθωνίου θα κηρύξει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM σε απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του MEGA και το in.gr

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου «γινόμαστε όλοι συνοδοιπόροι και στηρίζουμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον άπορο συνάνθρωπό μας, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στη διπλανή πόρτα του δικού μας σπιτιού. Ενώνουμε τη φωνή μας μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας για να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αγάπης μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε».

Ο «Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας» είναι η συνέχεια των φιλανθρωπικών ενεργειών της Πειραϊκής Εκκλησίας, όπως η ετήσια συναυλία κατά της φτώχειας, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν φέτος λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, οι ενημερωτικές και οι ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA θα συνδέονται απευθείας με το ραδιοθάλαμο του σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας για να μεταφέρουν την εικόνα αυτής της μεγάλης φιλανθρωπικής προσπάθειας, ώστε τα φετινά δύσκολα Χριστούγεννα να μην λείψει τίποτα από τους συνανθρώπους μας.

Tο πρόγραμμα θα αναμεταδίδεται με εικόνα μέσα από την ειδησεογραφική ηλεκτρονική σελίδα in.gr.

Το μικρόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας θα φιλοξενήσει τις ευχές πολλών Μητροπολιτών και πρωταγωνιστών του αφανούς αλλά πολυσχιδούς έργου της Εκκλησίας και θα μοιραστούμε μαζί τους την καθημερινή αγωνία για την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων έτσι ώστε το έργο αυτό να επουλώνει τις πληγές που αφήνει πίσω της η φτώχεια.

Επίσης, το παρών θα δώσουν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κώστας Καραφώτης, ο Ηλίας Βρεττός, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιάννης Βαρδής, η Σόνια Θεοδωρίδου και άλλοι.

«Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου: συντονιζόμαστε όλοι στη ραδιοφωνική συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 fm και στην τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Γινόμαστε όλοι κρίκοι της μεγάλης αλυσίδας αγάπης, παρηγοριάς και ελπίδας. Θυσιαζόμαστε όλοι και γευόμαστε τη χαρά της προσφοράς μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα… «οι συνθήκες αλλάζουν, όμως οι ανάγκες παραμένουν»!  Είμαστε δίπλα τους».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024