Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Live ο Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας από την Πειραϊκή Εκκλησία

Live ο Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας από την Πειραϊκή Εκκλησία

Ο «Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας» αποτελεί συνέχεια των φιλανθρωπικών ενεργειών της Πειραϊκής Εκκλησίας, όπως η ετήσια συναυλία κατά της φτώχειας, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν φέτος λόγω των ειδικών έκτακτων συνθηκών της πανδημίας που σαρώνει τη χώρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9 το πρωί ο Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας που διοργανώνει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2» της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς με την υποστήριξη της τηλεόρασης του MEGA.

Δείτε live τον Ραδιομαραθώνιο 

Ο «Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας» αποτελεί συνέχεια των φιλανθρωπικών ενεργειών της Πειραϊκής Εκκλησίας, όπως η ετήσια συναυλία κατά της φτώχειας, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν φέτος λόγω των ειδικών έκτακτων συνθηκών της πανδημίας που σαρώνει τη χώρα.

Την έναρξη του Ραδιομαραθωνίου κήρυξε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM σε απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του MEGA και το in.gr στέλνοντας μήνυμα στήριξης για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

«Με την αγάπη του Θεού και τη συμβολή προσώπων όπως ο πρόεδρος του Ομίλου του μεγάλου καναλιού  Βαγγέλης Μαρινάκης, κατορθώνουμε αυτό το μεγάλο θαύμα. Κατορθώνουμε χωρίς κρατική στήριξη να αντιμετωπίζουμε την τεράστια πρόκληση αγάπης. Να μην μένει κανείς στην πόλη μας χωρίς ένα πιάτο φαγητό, χωρίς τη στήριξή μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Πειραιώς.

Στη διάρκεια της ημέρας όλες οι ενημερωτικές και οι ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA θα προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους και θα συνδέονται απευθείας με το ραδιοθάλαμο του σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας για να μεταφέρουν την εικόνα της μεγάλης φιλανθρωπικής προσπάθειας.

Tο πρόγραμμα θα αναμεταδίδεται επίσης με εικόνα μέσα από την ειδησεογραφική ηλεκτρονική σελίδα in.gr.

Οι πρωταγωνιστές του πολυσχιδούς έργου της Εκκλησίας

Το μικρόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας θα φιλοξενήσει τις ευχές πολλών Μητροπολιτών και πρωταγωνιστών του αφανούς αλλά πολυσχιδούς έργου της Εκκλησίας και θα μοιραστούμε μαζί τους την καθημερινή αγωνία για την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων έτσι ώστε το έργο αυτό να επουλώνει τις πληγές που αφήνει πίσω της η φτώχεια.

Την ίδια στιγμή, γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κώστας Καραφώτης, ο Ηλίας Βρεττός, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιάννης Βαρδής, η Σόνια Θεοδωρίδου και άλλοι θα δώσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και στήριξης προς τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

«Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου: συντονιζόμαστε όλοι στη ραδιοφωνική συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 fm και στην τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Γινόμαστε όλοι κρίκοι της μεγάλης αλυσίδας αγάπης, παρηγοριάς και ελπίδας. Θυσιαζόμαστε όλοι και γευόμαστε τη χαρά της προσφοράς μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα… «οι συνθήκες αλλάζουν, όμως οι ανάγκες παραμένουν»!  Είμαστε δίπλα τους».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024