The Bachelor : Γιατί θα κάνουν χωριστά γιορτές η Νικολέττα και ο Παναγιώτης;
Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησαν για όλους και για όλα.
Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησαν για όλους και για όλα.
Το ζευγάρι εξήγησε παράλληλα και τους λόγους που δε θα περάσει μαζί τις γιορτινές ημέρες.
«Τις επόμενες μέρες θα καθίσουμε λίγο μαζί να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε από όλο αυτό. Γιατί δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι και το lockdown που δυσκολεύει τις ζωές όλων μας. Ασυζητητί θα θέλαμε να πάμε ταξίδι. Αν δεν περάσει τις γιορτές η Νικολέττα με τους γονείς της, βλέπω τον μπαμπά της να με κρεμάει με το κομπολόι που του χάρισα. Είναι αξιαγάπητος άνθρωπος» είπε ο Παναγιώτης με τη Νικόλ να συμπληρώνει: «Θα περάσουμε λίγες μέρες μαζί, αλλά μετά θα επιστρέψω και εγώ λίγο στους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη».
- Φως στο Τούνελ: Το έγγραφο ντοκουμέντο της Πυροσβεστικής για τον θάνατο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Σ. Φάμελλος: Το 2026 να υπάρξει πραγματική πρόοδος στους κοινωνικούς φορείς και στις κοινωνικές δομές
- Φανταστικός ο Τζόουνς, αλλά η Παρτίζαν έχασε από την Βαλένθια (86-73)
- Η Ζαλγκίρις έκανε τη Χάποελ να δει… αστεράκια στο Ισραήλ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]
- Βορίζια: Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο του Φανούρη Καργάκη
