
The Bachelor : Γιατί θα κάνουν χωριστά γιορτές η Νικολέττα και ο Παναγιώτης;
Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησαν για όλους και για όλα.
Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησαν για όλους και για όλα.
Το ζευγάρι εξήγησε παράλληλα και τους λόγους που δε θα περάσει μαζί τις γιορτινές ημέρες.
«Τις επόμενες μέρες θα καθίσουμε λίγο μαζί να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε από όλο αυτό. Γιατί δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι και το lockdown που δυσκολεύει τις ζωές όλων μας. Ασυζητητί θα θέλαμε να πάμε ταξίδι. Αν δεν περάσει τις γιορτές η Νικολέττα με τους γονείς της, βλέπω τον μπαμπά της να με κρεμάει με το κομπολόι που του χάρισα. Είναι αξιαγάπητος άνθρωπος» είπε ο Παναγιώτης με τη Νικόλ να συμπληρώνει: «Θα περάσουμε λίγες μέρες μαζί, αλλά μετά θα επιστρέψω και εγώ λίγο στους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη».
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι
- ΕΕ: Ποιες χώρες σημείωσαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε τιμές ακινήτων το 2025
- Ιτούδης για την πρόκριση της Χάποελ στα play off: «Οι haters μας δίνουν κίνητρο και μας αρέσει αυτό»
- Χανιά: Πασχαλινός καφές με φόντο τα πολεμικά πλοία στη Σούδα
- Η Καλλίπολη του Νετανιάχου: Από τον Μπίμπι στον επίδοξο Τσώρτσιλ, μια λανθασμένη εκτίμηση για τη Μέση Ανατολή


