Ένα «κουτί» που κοστίζει ελάχιστα αλλά έχει μεγάλη αξία για όσους έχουν ανάγκη σε περιμένει στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Υπάρχουν κάποια δώρα που είναι ξεχωριστά. Δώρα που σε κάνουν να χαμογελάς,  είτε όταν τα δέχεσαι από κάποιον άλλον, είτε – περισσότερο τότε – όταν εσύ τα προσφέρεις. Είναι τα δώρα εκείνα που έρχονται από την καρδιά μας και κάνουν ξεχωριστές και τις στιγμές που αλλάζουν χέρια. Δώρα που όλοι τα εκτιμούμε, τα θέλουμε, αλλά κάποιοι τα έχουν πραγματική ανάγκη. Αυτά τα Χριστούγεννα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Είναι τα «Δώρα Αγάπης». Και τα βρίσκουμε για πέμπτη συνεχή χρονιά σε 175 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως και στο ΑΒ Εshop. Κοστίζουν μόλις 3,75 ευρώ, περιλαμβάνουν βασικά είδη διατροφής και προορίζονται για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο «να τα βγάλουν πέρα».

Κάθε «Δώρο Αγάπης» είναι μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης. Είναι μια σκέψη μας που θα φέρει το χαμόγελο και λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων σε άτομα ή και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.  Μπορούμε να δωρίσουμε  οι ίδιοι το «Δώρο Αγάπης», ή μπορούμε να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται. Μάλιστα, για κάθε «Δώρο Αγάπης» που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων, έναν διαχρονικό και αξιόπιστο σύμμαχό της στα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το μαγικό αυτό μπλε κουτί, το «Δώρο Αγάπης» δηλαδή, περιέχει: AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr, ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr, AΒ Τομάτα Πασσάτα Περαστή 500 gr, AΒ Αλεύρι όλων των χρήσεων 1kg, AΒ Πέννες 500gr, και ΑΒ Μαρμελάδα extra φράουλα 500 gr.

Μάθετε εδώ περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη και χαρίστε κι εσείς τη «ζεστασιά» των Χριστουγέννων σε όσους το έχουν ανάγκη. 

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr