Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ : Ψωνίζοντας με σεβασμό απέναντι στον πλανήτη

Ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ : Ψωνίζοντας με σεβασμό απέναντι στον πλανήτη

Γίνεται οι αγορές μας σε είδη πρώτης ανάγκης – και όχι μόνο – να είναι ταυτόχρονα οικονομικές, εύκολες και φιλικές για το περιβάλλον;

Καθώς εξερευνούμε τον… μαγικό κόσμο των ηλεκτρονικών αγορών – πολλοί από εμάς για πρώτη φορά – αρχίζουμε να βγάζουμε και ορισμένα συμπεράσματα. Το κυριότερο; Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα φυσικά σουπερμάρκετ, έτσι και οι ηλεκτρονικές εκδοχές τους έχουν το δικό τους χαρακτήρα, αλλά και ουσιαστικές διαφορές ως προς την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και – ίσως το πιο κρίσιμο – τις τιμές. Και βέβαια, ορισμένα από αυτά συμπλέουν πλήρως με την εποχή τους, προτάσσοντας το κρίσιμο στοιχείο της βιωσιμότητας.

Η δύναμη της εμπειρίας

Μια από τις εταιρείες του κλάδου που ξεχωρίζουν είναι και το boxed.gr. Αν και πρόκειται για μια πρόσφατη είσοδο στον κλάδο της λιανικής, οι ιδρυτές της έχουν αδιαμφισβήτητα το know-how, αφού πίσω από το boxed.gr «κρύβεται» η FMS facility, μια εταιρεία με δεκαετή και πλέον ιστορία στην παροχή υπηρεσιών αλλά και αναλώσιμων ειδών σε επαγγελματίες σε όλη την επικράτεια.

Το επόμενο βήμα τους φέρνει μια πλούσια γκάμα προϊόντων (περισσότερους από 10.000 κωδικούς) που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των νοικοκυριών. Και η εμπειρία τους στις διανομές προϊόντων γίνεται σαφής ήδη από την πρώτη παραγγελία, μέσα από την υπευθυνότητα και το σεβασμό που χαρακτηρίζει όλα τα στάδια της παράδοσης.

Το «καλάθι» έρχεται… κουτί για χάρη του περιβάλλοντος

Και ο σεβασμός αυτός δεν αφορά μόνο στον καταναλωτή, αλλά και στον πλανήτη. Αναρωτιέστε πώς; Απλώς το boxed.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ που δεν χρησιμοποιεί πλαστικές σακούλες, προκειμένου να συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στη μείωση της ρύπανσης από το πλαστικό. Πώς μεταφέρονται, λοιπόν, οι παραγγελίες μας; Είτε μέσα σε χάρτινες σακούλες είτε χωρίς… καθόλου σακούλες. Στη δεύτερη περίπτωση, το κατάστημα επιβεβαιώνει το όνομά του, μεταφέροντας τα προϊόντα σε κουτιά, έπειτα από υπόδειξη του πελάτη.

Οικολογικά και… οικονομικά

Άλλη μια δυνατότητα που μας προσφέρει, μέσα από την οποία μπορούμε και εμείς από τη δική μας πλευρά να μειώσουμε τον όγκο των μη ανακυκλώσιμων ή πλαστικών συσκευασιών, είναι να επιλέξουμε επαγγελματικές συσκευασίες των αγαπημένων μας προϊόντων. Μια επιλογή που συστήνουμε ανεπιφύλακτα, αφού έτσι εξοικονομούμε παράλληλα και χρήματα, και είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα ξεμείνουμε απροειδοποίητα από είδη που μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν, χωρίς να χαλάνε.

Ειδικά στην περίπτωση των απορρυπαντικών, το boxed.gr διαθέτει και δική του, υψηλής ποιότητας προϊοντική σειρά, σε ακόμη πιο προνομιακές τιμές.

Από φρούτα μέχρι… καρέκλες

Φρέσκα προϊόντα, προϊόντα προσωπικής υγιεινής, πλούσια γκάμα γραφικής ύλης – ακόμη και έπιπλα – είναι μερικά από τα είδη που μπορούμε να ανακαλύψουμε στον πλούσιο κατάλογό του. Εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τη μεγάλη ποικιλία σε βιολογικά προϊόντα, ενώ ομολογούμε ότι είμαστε ιδιαίτερα περίεργοι για την κυκλοφορία και των χριστουγεννιάτικων ειδών που έχει προαναγγείλει η εταιρεία.

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν…

…νέα κατηγορία προϊόντων. Για τις ημέρες των γιορτών, στο Boxed.gr μπορούμε να βρούμε ειδική χριστουγεννιάτικη κατηγορία, με όλα όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε αυτό το διάστημα ακόμη πιο μαγικό: Σοκολάτες και γλυκά, ποικιλία ποτών, ακόμη και ημερολόγια για να σχεδιάσουμε το ομορφότερο νέο έτος ή για να τα προσφέρουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ολοκληρώνοντας μέσα σε λίγα απλά βήματα τις ηλεκτρονικές μας παραγγελίες από την άνεση του σπιτιού μας, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούμε, μπορούμε να επιλέξουμε ημέρα, ώρα παράδοσης, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο διανομέας δεν θα χρειαστεί να χτυπήσει… δυο φορές. Και μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας, συλλέγουμε πόντους που εξαργυρώνονται σε δωροεπιταγές, μειώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το κόστος των αγορών μας.

Ανακαλύψτε το boxed.gr εδώ.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024