Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτές οι τέσσερις Ελληνίδες youtubers θα σε βοηθήσουν να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου

Αυτές οι τέσσερις Ελληνίδες youtubers θα σε βοηθήσουν να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου

Δεν έχουν beauty κανάλια, αλλά το στιλ τους μας εμπνέει. Τις ενδιαφέρει η πραγματική ζωή, έχουν κοινωνικές ανησυχίες και ασχολούνται με θέματα που μας αφορούν. Εσείς γνωρίζατε τα youtube channels τους;

Είναι τέσσερις καταπηκτικές γυναίκες-η μία διάσημη πριν το youtube, οι άλλες νεότερες και φρέσκιες. Όταν χαζεύουμε βιντεάκια τους, χαλαρώνουμε, γελάμε και παίρνουμε ωραίες ιδέες για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.

Κλαίρη Δημοπούλου

Η σικ της τετράδας. Μορφωμένη, διαβασμένη, φαν του μινιμαλισμού, επιτυχημένη make up artist που όμως καταπιάνεται με θέματα όπως η εξοικονόμηση χρημάτων, η προστασία του περιβάλλοντος, η οργάνωση του σπιτιού, η ευεξία… Ζει μόνιμα στο Λονδίνο κι έχει πολλά να πει και γι’ αυτό.

Εβελίνα Νικόλιζα

Δεν μας αφορά το ότι είναι η κόρη της Μπέσυς Αργυράκη, αν και η φοβερή και τρομερή μαμά της έχει περάσει ως guest. Η Εβελίνα με το πηγαίο της χιούμορ, την θετική ενέργεια και το ταλέντο της έχει στήσει ένα ωραίο youtube project, με άξονα την καθημερινότητά της στο σπίτι με τον σύντροφό της, την διακόσμηση, τα κιλά της, την δουλειά της, πια, στην τηλεόραση, το φαγητό, την μουσική. Παρακολουθούμε και είναι σα να μπαίνουμε στον πραγματικό της κόσμο! Ας το κάνουμε με στιλό και χαρτί γιατί αυτό το κορίτσι μας ανοίγει τα μάτια σε πολλά θέματα.

Σοφία Μουτίδου

Το κανάλι της ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα. Το βιτριολικό της χιούμορ θερίζει και η θεατρικότητά της μας κατακτά από το πρώτο λεπτό. Η κοινωνική ζωή, τα διεθνή κουτσομπολιά, η πολιτική ορθότητα, οι τηλεοπτικές έριδες, το Netflix, το Πάσχα στο χωριό, οι ωραίοι του ελληνικού σινεμά, το stand up εν γένει περνούν από το «τσουκάλι» της και μαγειρεύονται όλα μαζί με τρόπο έξυπνο και ευρηματικό. Βλέποντάς τη, θα μπείτε σε σκέψεις και θα γελάσετε με την καρδιά σας.

Μιρκέτα Βιδάλη

Το millenial αυτό κορίτσι έχει καλό γούστο και μια βόλτα από το κανάλι της θα σας δώσει ιδέες για στιλάτα ντυσίματα και διακόσμηση. Η ίδια έχει εταιρεία ρούχων και αγαπά την καλή ζωή: ταξίδια, εστιατόρια, ψώνια. Η φιλοσοφία της δεν έχει κάτι το πρωτότυπο και συγκλονιστικά ρηξικέλευθο, όμως το να χαζεύεις την καθημερινότητα μιας νέας, λαμπερής γυναίκας με τον σύντροφο, το σκυλάκι, τα ταξίδια και την δουλειά της μπορεί να σου δώσει έναυσμα να κυνηγήσεις περισσότερο τα δικά σου όνειρα για μια ζωή όπως την ονειρεύεσαι.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024