Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αβοκάντο : ΤikToker δείχνει πώς το απλώνει στο τοστ με συσκευασία αποσμητικού

Αβοκάντο : ΤikToker δείχνει πώς το απλώνει στο τοστ με συσκευασία αποσμητικού

«Αυτό πραγματικά δε φαίνεται βρώσιμο». Ωστόσο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θεώρησαν ότι η τεχνική ήταν χρήσιμη

Το τοστ με αβοκάντο έχει γίνει γρήγορα ένα εξέχον πιάτο πρωινού τα τελευταία χρόνια λόγω της φαινομενικής δημοτικότητάς του στα social media.

Ευτυχώς για τους λάτρεις του πιάτου, ένας TikToker παρουσίασε πρόσφατα μια νέα «εφεύρεση» που λέει ότι κάνει «το γρηγορότερο τοστ αβοκάντο».

Βίντεο

@unnecessaryinventionsThis is the most millennial thing I’ve ever invented. ##unnecessaryinventions♬ original sound – unnecessaryinvention

Κανόνες χρήσης και αντιδράσεις

Η σελίδα TikTok Unnecessary Inventions δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο που δείχνει μια δημιουργία που ονομάζει «αβοκάντο-σε-ένα-ραβδί».

Η εφεύρεση φαίνεται να είναι ένα άδειο δοχείο αποσμητικού, που είναι παραγεμισμένο με πουρέ αβοκάντο.

Σύμφωνα με το βίντεο, η χρήση της εφεύρεσης είναι αρκετά απλή. Απλώς στρίψτε το κάτω μέρος μέχρι να ωθήσει αρκετό αβοκάντο στην κορυφή (παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο κάποιος χρησιμοποιεί αποσμητικό).

Στη συνέχεια, απλώς απλώστε το αβοκάντο σε ένα κομμάτι τοστ. Στο βίντεο, ο εφευρέτης εξηγεί: «Εφευρέθη ο ευκολότερος τρόπος για να αλείψω το αβοκάντο».

«Αυτό το πρακτικό μικρό δοχείο διαθέτει φρέσκο ​​πουρέ αβοκάντο. Και μπορείτε να περιστρέψετε αυτό το κουμπί στη βάση του άδειου deodorant για να προσθέσετε λίγο περισσότερο αβοκάντο».

«Στη συνέχεια, παίρνετε ένα κομμάτι ψωμί τοστ και απλώνετε το αβοκάντο σας. Το γρηγορότερο τοστ αβοκάντο που έχει γίνει ποτέ».

Το βίντεο, έχει προβληθεί πάνω από 4,3 εκατομμύρια φορές. Με βάση τα σχόλια, φαίνεται ότι η αντίδραση του διαδικτύου στην εφεύρεση ήταν ανάμικτη.

Πολλοί χρήστες φαινόταν να νιώθουν άβολα με τη χρήση ενός παλιού αποσμητικού δοχείου, με έναν χρήστη να γράφει, «Αυτό δεν φαίνεται πραγματικά βρώσιμο».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024