Το φετινό ταξίδι της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League ολοκληρώθηκε έτσι όπως ξεκίνησε. Με ήττα.
Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν και στο King Power Stadium από τη Λέστερ, με αποτέλεσμα να τερματίσουν στην τελευταία θέση του ομίλου. Ουντέρ και Μπαρνς σημείωσαν τα δύο τέρματα για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.
Τρεις πόντοι και 7-15 τα γκολ ήταν ο συνολικός απολογισμός για την Ένωση σε αυτόν τον θεσμό. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν (1-4) μόνο της Ζόρια στην Ουκρανία στην 3η αγωνιστική του ομίλου.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.