Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Σημαντικό το ζήτημα της διαιτησίας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης : Σημαντικό το ζήτημα της διαιτησίας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στο κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ πρέπει να διασφαλιστεί ότι δε θα υπάρχουν εκ των προτέρων παράπονα για τον ρέφερι και τους συνεργάτες του

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης θέλει τη νίκη προκειμένου να προσπεράσει τον αντίπαλό του αλλά και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός στραβοπατήσει στη Λαμία.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ουσιαστικά επιβεβαίωσε απέναντι στον Ατρόμητο ότι κάνει πρωταθλητισμό.

Ένας Άρης που αρνήθηκε πεισματικά να χάσει, κόντρα σε όλους και σε όλα.

Μια ομάδα που κατάφερε να δημιουργήσει το αίσθημα του φόβου στον αντίπαλο, αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο.

Ο Άρης μπορεί να έχασε δύο βαθμούς, κέρδισε όμως πολύ περισσότερα τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι όσο και στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας.

Ύστερα, όμως, από όσα έγιναν στο σαββατιάτικο παιχνίδι στο Περιστέρι, δεν μπορεί παρά να μπαίνει στο κάδρο και το θέμα της διαιτησίας του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όταν από όλες τις κρίσιμες φάσεις του αγώνα, ο διαιτητής κλήθηκε στο VAR μόνο για να δει το πεντακάθαρο γκολ της ισοφάρισης με τον Σάσα, τι μπορεί να πει κανείς;

Θα απαντήσει, άραγε, κανείς για ποιο λόγο δεν ελέγχθηκαν από τον ίδιον τον διαιτητή φάσεις όπως το χέρι του Ρισβάνη ή το μαρκάρισμα του Μάνου, αμφότερες μέσα στη μεγάλη περιοχή;

Η ΚΕΔ έχει καθήκον να ορίσει ξένους διαιτητές στο κυριακάτικο ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Όχι μόνο ο διαιτητής και οι βοηθοί του αλλά και όλοι στο VAR πρέπει να είναι από το εξωτερικό, για να μην μπορεί κανείς να πει το παραμικρό πριν από την έναρξη του αγώνα.

Υ.Γ.: Ο Άκης Μάντζιος δύσκολα θα ανοίξει μέχρι την τελευταία στιγμή τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ντέρμπι.

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024