Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζον Λένον : Παραδίδει μαθήματα στυλ 40 χρόνια μετά την δολοφονία του

Τζον Λένον : Παραδίδει μαθήματα στυλ 40 χρόνια μετά την δολοφονία του

Από τα εμβληματικά στρογγυλά γυαλιά του μέχρι την χαρακτηριστική του κώμη και ένα ειρηνικό, χαλαρό στυλ, η αίσθηση του στυλ του Τζον Λένον παραμένει επίκαιρη και οι εμφανίσεις του παραμένουν από τις πιο καλαίσθητες και χίπικες του 20ού αιώνα.

Από τα εμβληματικά στρογγυλά γυαλιά του μέχρι την χαρακτηριστική του κώμη και ένα ειρηνικό, χαλαρό στυλ, η αίσθηση του στυλ του Τζον Λένον παραμένει επίκαιρη και οι εμφανίσεις του παραμένουν από τις πιο καλαίσθητες και χίπικες του 20ού αιώνα.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς όλων των εποχών, ο Τζον Λένον δεν έχασε ποτέ την προσωπική αίσθηση του στυλ του. «Δεν πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο που βλέπω ή αισθάνομαι, δεν συμφωνώ με οτιδήποτε», είχε δηλώσει ο Λένον σε συνέντευξη του. Είναι ένας ισχυρισμός που αληθεύει κυρίως επειδή έθεσε τους δικούς του κανόνες στιλ και αρκετά χρόνια μετά, πολλοί από εμάς εξακολουθούν να επηρεάζονται από αυτούς.

Έτσι σήμερα,  σαράντα χρόνια από την δολοφονία του καλλιτέχνη, παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις του και παίρνουμε μαθήματα .

Don’t Be Scared

Η αξία των αξεσουάρ σε μια εμφάνιση είναι αυταπόδεικτη. Φαντάζεστε εσείς καλλιτέχνη χωρίς καπέλο; Ο Τζον Λένον ήξερε πως ένα σωστό ή ακόμα και τρελό καπέλο «ανεβάζει» τις μετοχές μιας εμφάνισης!

Μην φοβηθείτε να εντάξετε τα καπέλα στην εμφάνιση σας.

Beautiful Boy (Darling Boy)

Το μεσάτο σακάκι – με τα μεγάλα πέτα – είναι ιδανικό για ένα rockstar, και σε συνδυασμό με ένα μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, μπορεί να γίνει ο τέλειος φινετσάτος συνδυασμός χωρίς να είναι over-the-top, ακόμα και σε μια casual εμφάνιση.

Τα σακάκια δεν είναι μόνο για αμπιγιέ εμφανίσεις  και το βελούδο δεν είναι μόνο για βραδινές εξόδους.

Here Comes the Sun

Ένας γνήσιος σταρ δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι του χωρίς γυαλιά ηλίου. Ο ίδιος λάτρευε τα γυαλιά ηλίου και ήταν μανιακός συλλέκτης.

Τα περίφημα στρογγυλά γυαλιά ηλίου του μάλιστα έγιναν το στιλιστικό κατατεθέν του.

Αιώνιο λευκό

Ένα total white  σύνολο είναι δύσκολο να φορεθεί, αλλά όταν γίνει σωστά, φωνάζει «class», «εκλεπτυσμένο στυλ» και «μοναδικότητα» – και ο Τζον Λένον το έκανε πολύ σωστά. Μια τέτοια εμφάνιση είναι τόσο απλή αλλά τόσο εντυπωσιακή. Ιδανικό ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα. Ποιος είπε ότι λευκά φοράμε μόνο το καλοκαίρι;

Working Class Hero

Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος αυτή μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Λένον. Πριν από την Μπρίτνεϊ και τον Τζάστιν, υπήρχε ο Τζον Λένον, και φορούσε denim on denim όπως κανένας άλλος. Με λυτά μαλλιά, ήσυχο βλέμμα και τις σουέτ μπότες καουμπόη, είναι δίκαιο να πούμε ότι αυτή η εμφάνιση ήταν μόνο μια από τις πολλές τάσεις που μπορούμε να αποδώσουμε στο σκαθάρι.

View this post on Instagram

A post shared by Drya (@brepoffo)

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024