Μεγάλη είναι η αγωνία για τον 10χρονο από την Ηλεία που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ρίου.
Ο μικρός είχε νοσήσει από κοροναϊό αλλά στην πορεία εμφάνισε επιπλοκές μεταφλεγμονώδες σύνδρομο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κατάσταση του 8χρονου παιδιού χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του.
«Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση και παλεύει» δήλωσε ο πατέρας του 8χρονου στην εκπομπή T-Live.
Ο ίδιος ανέφερε ότι ο κοροναϊός του έριξε το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα να προσβληθεί από μία νόσο που λέγεται Kawasaki. «Έχει τα συμπτώματα αλλά οι γιατροί δεν είναι 100% σίγουροι» τόνισε ο πατέρας του μικρού.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας