Ευρυδίκη Παπαδοπούλου : Αποκάλυψε πόσα πήρε ο Βασιλάκος για το The Bachelor
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προχώρησε σε αποκαλύψεις για την αμοιβή του περιζήτητου εργένη, Παναγιώτη Βασιλάκου στο The Bachelor
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων προχώρησε σε αποκαλύψεις για το «The Bachelor» και ειδικότερα για την αμοιβή του περιζήτητου εργένη, Παναγιώτη Βασιλάκου.
Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε πως ο πρώτος έλληνας Bachelor πήρε το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.
«Η γυναίκα είναι φτιαγμένη να διαλέγει τον άντρα. Μου έγινε πρόταση να είμαι η πρώτη “Bachelorette ”. Όμως συζητάω κάποια πράγματα, γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φιλιέμαι δημόσια να με βλέπει η μητέρα μου κι ο πατέρας μου. Σιχαίνομαι να φιλάω κάθε στόμα. Τι θα κάνουμε, γευσιγνωσία στομάτων; Απα πα.
Για φαντάσου να είμαι εγώ η queen και να επιλέξω με ποιον θα φτάσω στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο Βασιλάκος έχει πάρει πάρα πολλά λεφτά, γύρω στο μισό εκατομμύριο. Βεβαίως και θα πήγαινα με μισό εκατομμύριο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:
- Gothenburg: Υποχωρεί η Ελλάδα στον Δείκτη Φιλελεύθερης Δημοκρατίας – Έχασε τρεις θέσεις σε ένα χρόνο
- Περιστέρι Betsson – ΠΑΟΚ 88-80: «Γλυκιά» ήττα για τον «δικέφαλο» και πρόκριση στους «4» FIBA Europe Cup (vid)
- Νέα Μάκρη: Η στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ Τούρκων μαφιόζων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Όταν ο Τιμοτέ Σαλαμέ έκανε μπαλέτο: Βίντεο-ντοκουμέντο και ένα χαμένο από αλαζονεία Όσκαρ
- Βενεζουέλα: Απομακρύνθηκε ο επί 12 χρόνια υπουργός Άμυνας
- The Expla-in Project: Τι σχέση μπορεί να έχουν τα κρακεράκια με τις υποκλοπές;





