Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περίπατος της Παρί στο Ολντ Τράφορντ (3-1)

Περίπατος της Παρί στο Ολντ Τράφορντ (3-1)

Χαμός στον 8ο όμιλο, με τριπλή ισοβαθμία! Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το διπλό στο Ολντ Τράφορντ και έφτασε τους 9 βαθμούς, όσους έχουν επίσης οι Γιουνάιτεντ και Λειψία – Ολα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Εκδίκηση για την ήττα που γνώρισε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν από την Γιουνάινεντ, με τους Γάλλους να φεύγουν με το διπλό από το Ολντ Τράφορντ (1-3) και να βάζουν «φωτιά» στον 8ο όμιλο του Champions League.

Η νίκη των Παριζιάνων στο Μάντσεστερ και το διπλό της Λειψίας στην Πόλη (3-4) απέναντι στην Μπασακσεχίρ έφεραν τα πάνω κάτω στον όμιλο και πλέον οι Γάλλοι, οι Γερμανοί και οι Αγγλοι ισοβαθμούν, έχοντας 9 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.

Είναι με διαφορά ο πιο αμφίρροπος όμιλος της φετινής διοργάνωσης, με τις τρεις ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση στους «16» και όλα θα κριθούν πλέον την 6η και τελευταία αγωνιστική, όταν η Λειψία θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ και η Παρί την Μπασακσεχίρ στο Παρίσι.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συνεργάστηκε ωραία με τον Εμπαπε και με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Στο 11′ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μια ακόμα καλή ευκαιρία στα καρέ της Γιουνάιτεντ, με τον Φλορέντσι να σουτάρει από πλάγια θέση και τον Ντε Χέα να αποκρούει εντυπωσιακά. Η Γιουνάιτεντ απάντησε στο 16’, με τον Νάβας όμως να μπλοκάρει εύκολα το συρτό σουτ του Ράσφορντ.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού η Μάντσεστερ έφερε το ματς στα ίσια με τον Ράσφορντ. Ο Γουάν Μπισάκα γύρισε στον Ράσφορντ και αυτός με τη… βοήθεια του Ντανίλο Περέιρα, ο οποίος έβαλε την κόντρα αλλά στάθηκε άτυχος, ισοφάρισε το 1-1.

Στο 49’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-1, αλλά το σουτ Μαρσιάλ έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Νάβας, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι με τον Καβάνι. Στο 64’ είχε δοκάρι και η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Μαρκίνιος να σηκώνεται ωραία, να παίρνει την κεφαλιά, αλλά να στέκεται άτυχος. Στο 69’ οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ συνεργάστηκαν άψογα για μια ακόμα φορά, ο Γάλλος έδωσε στον Μπάκερ, αυτός πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Ντε Χέα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Μετά την εκτέλεση του κόρνερ οι Παριζιάνοι όμως κατάφεραν να σκοράρουν, με τον Μαρκίνιος να πλασάρει από κοντά τον Ισπανό πορτιέρο της Γιουνάιτεντ για το 1-2. Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών η Γιουνάιτεντ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Φρεντ για μαρκάρισμα στον Άντερ Ερέρα.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν για να ισοφαρίσουν, με την Παρί στο 89’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ βγήκε τετ α τετ με τον Ντε Χέα, αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, μετά την ωραία πάσα του Ραφίνια.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα (90′ Ιγκάλο), Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Άλεξ Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Ράσφορντ (74′ Πογκμπά), Μπρούνο Φερνάντες, Μαρσιάλ (79′ Γκρίνγουντ), Καβάνι (79′ Φαν Ντε Μπέεκ)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Φλορέντσι (79′ Κέρερ), Μαρκίνιος, Ντιαλό (90′ Γκέιγ), Κιμπεμπέ, Βεράτι, Ντανίλο Περέιρα, Παρέδες (65′ Ερέρα), Νεϊμάρ, Κεν (65′ Μπάκερ), Εμπαπέ

Τα αποτελέσματα:

Μπασακσεχίρ-Λειψία 3-4
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

Η βαθμολογία
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (13-7) 9
Παρί Σεν Ζερμέν (8-5) 9
Λειψία (8-10) 9
Μπασακσεχίρ (6-13) 3

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (08/12):
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασακσεχίρ (22:00)
Λειψία-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024