Είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης να μετατρέπει την επιθυμία σε… πράξη, ακόμα κι αν αυτό είναι στα όρια της… φαντασίας.
Και ποιος δε θα ήθελε, με ένα μαγικό τρόπο, να βρεθούν ταυτόχρονα στην Εθνική όλοι οι ενεργοί «μεγάλοι» έλληνες παίκτες;
Κάτι σκόρπια λόγια του Βασίλη Σπανούλη από τη μια, κάτι η σταθερή προσήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την άλλη και το… The Last Dance πήρε γαλανόλευκο χρώμα.
Ωραίο θα ήταν, αλλά δυστυχώς το σενάριο δεν έχει παρά… μαθηματικές (ίσως ούτε αυτές) πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι