Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπανούλης : «Με ιντριγκάρουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, παίρνω πάντα συνειδητά μια απόφαση»

Σπανούλης : «Με ιντριγκάρουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, παίρνω πάντα συνειδητά μια απόφαση»

Ο Βασίλης Σπανούλης, σε συνέντευξη του, τόνισε πως τον ιντριγκάρει να επιστρέψει σε Ολυμπιακούς αγώνες με την Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Ο Βασίλης Σπανούλης πέταξε «βόμβα» μεγατόνων πριν από λίγες ημέρες λέγοντας πως σκέφτεται να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδος στο προολυμπιακό τουρνουά.

Σε συνέντευξη του ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για την συγκεκριμένη απόφαση του και πως θα αποφασίσει να κάνει πράξει αυτή του την επιθυμία και να ντυθεί ξανά στα «γαλανόλευκα».

Ακόμη αναφέρθηκε στον σταρ του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο δύο φορές MVP, για τον ρόλο που έχει παίξει ο Σπανούλης στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για την περίπτωση να επιστρέψει στην Εθνικής Ελλάδος:

«Όταν παίρνω μία απόφαση είναι πάντα συνειδητή. Με ιντριγκάρει να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για μένα, την χώρα μου και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει να παίζω με την Ελλάδα και θα ήθελα να με δουν.

Παρά το γεγονός ότι δεν έζησα καλά στην Εθνική ομάδα, θέλω να τους δώσω το καλό παράδειγμα. Θα τα βάλω όλα κάτω και θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου. Αν το αποφασίσω θέλω να το πετύχω. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα παιδιά αν δεν ξέρω τι θα κάνω εγώ. Αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι, θα γίνει όταν έρθει η ώρα».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που τον αποκάλεσε «Κόμπι της Ευρώπης»:

«Ο Γιάννης πιστεύω με αποκάλεσε έτσι για θέμα νοοτροπίας και νικητή. Για αυτό το είπε. Στον κόσμο αρέσει να κάνει συγκρίσεις. Μας αρέσει να προβάλλουμε το αρνητικό. Για να πετύχεις πρέπει να είσαι πολύ σκληρός σωματικά και πνευματικά για αντέχεις να μπορείς να κάνεις αυτοκριτική και να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024