Το «φιάσκο» της ΕΡΤ, το radio Blackman και η αμηχανία του Κικίλια
Ένα μήνυμα έκπληξη επεφύλασσε στους Έλληνες η σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας...
Ένα μήνυμα έκπληξη επεφύλασσε στους Έλληνες η σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας.
Αυτό διότι, ο Χανς Κλούγκε, περιφερειακός διευθυντής του ΠΟΥ Ευρώπης, θα έστελνε μήνυμα για την την πανδημία, καθώς και για τις εξελίξεις στο θέμα του εμβολίου.
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας προλόγισε το μήνυμα του κ. Κλούγκε και όλοι περιμέναμε να το ακούσουμε…
Ενημέρωση… από το radio Blackman
Ωστόσο, αυτό που ακολούθησε θύμιζε… περισσότερο radio Blackman, παρά μήνυμα για την υγεία.
Μάλιστα, η προσπάθεια για μετάδοση του μηνύματος διήρκησε αρκετά λεπτά, μέχρι που η ΕΡΤ αναγκάστηκε να «κόψει» τη ζωντανή μετάδοση με το υπουργείο Υγείας, για να επιστρέψει αργότερα με τον υπουργό Υγείας σε… αμηχανία.
«Η ΕΡΤ προσπαθεί να διορθώσει τα θέματα με το κοντρόλ της, έτσι ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει το μήνυμα του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ» είπε επιστρέφοντας και εμφανώς αμήχανος ο κ. Κικίλιας.
«Θα τον ακούσουμε με προσοχή, όταν αποκατασταθούν τα προβλήματα, τα οποία έχει η ΕΡΤ» συμπλήρωσε και συνέχισε με τα υπόλοιπα θέματα της ενημέρωσης.
Μετά το πέρας της ενημέρωσης, προβλήθηκε χωρίς προβλήματα το μήνυμα του κ. Κλούγκε.
Για να… θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι, λίγο… radio Blackman για το τέλος!
https://youtu.be/zlmYG49ZIu4
- Ο άνθρωπος, η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Χρυσές Σφαίρες
- Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 56χρονο στη Γέφυρα του Πέτρε στον ΒΟΑΚ
- Η Ρεάλ… βαράει διάλυση: Νέο περιστατικό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Εμπαπέ – Βινίσιους (pic)
- Ασπρόπυργος: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
- Λευκάδα: Έρευνες από Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις για το σκάφος – drone που εντόπισαν ψαράδες
