Παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό ταξίδι σε αρχαιολογικούς χώρους, πολιτιστικά μνημεία και μουσεία της χώρας με ξεναγούς τους σημαντικότερους αρχαιολόγους.
Αυτή την εβδομάδα
Mυστράς
του Μανόλη Χατζηδάκη
Μία μοναδική ξενάγηση στη Μεσαιωνική Πολιτεία και το Κάστρο.
Γνωρίστε ένα από τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, μέσα από αναλυτικά κείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Ιστορική αναδρομή, η αρχιτεκτονική, τα παλάτια, τα αρχοντικά σπίτια, οι εκκλησίες.
Ακόμη, το Μουσείο της βυζαντινής καστροπολιτείας με τα εντυπωσιακά έργα τέχνης.
Με τη σφραγίδα της Εκδοτικής Αθηνών.
Η έκδοση αυτή αποτελεί, πλήρη οδηγό των παλατιών, των εκκλησιών και του Κάστρου του Μυστρά και κατέχει εξέχουσα θέση στη βιβλιογραφία για τη βυζαντινή καστροπολιτεία με μια αξιοσημείωτη αντοχή στο χρόνο. Αναδείχθηκε ως ένας πρώτης τάξεως αρχαιολογικός οδηγός για τον επισκέπτη αλλά και ως ένα απαραίτητο εργαλείο δουλειάς για τον επιστήμονα και τον αρχαιολόγο.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών