Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο αντιδήμαρχος Σπετσών στο MEGA για το θρίλερ με τη δολοφονία του 26χρονου

Ο αντιδήμαρχος Σπετσών στο MEGA για το θρίλερ με τη δολοφονία του 26χρονου

Συγκλονίζει η δολοφονία ενός 26χρονου το βράδυ του Σαββάτου, στις Σπέτσες.

Το φονικό με θύμα έναν 26χρονο μόνιμο κάτοικο Σπετσών και φερόμενο ως δράστη 22χρονο γιο καθηγητή του ΕΜΠ συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο νησί του Αργοσαρωνικού που αναζητά απαντήσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο αντιδήμαρχος Σπετσών κ. Σπύρος Φαρδέλος ανέφερε πως το θύμα ήταν συγγενικό του πρόσωπο. Για τον φερόμενο ως δράστη είπε ότι μένει στην Αθήνα αλλά η οικογένειά του έχει εξοχική κατοικία εδώ και πολλά χρόνια στο νησί και βρισκόταν εκεί για να περάσει το διάστημα της καραντίνας.

«Είναι ένα τραγικό γεγονός για το νησί, που έχει συγκλονιστεί και έχει παγώσει» ανέφερε ο κ. Φαρδέλος, συμπληρώνοντας ότι «ίσως οι δύο νέοι να λογόφεραν για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουμε και δυστυχώς έφθασε ο ένας να προβεί σε αυτήν την ενέργεια. Από ό,τι μαθαίνω έκαναν παρέα, ήταν φίλοι», «δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες φθάσαμε σε αυτό το κακό», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κ. Φαρδέλου δύο άλλοι κάτοικοι του νησιού πήγαν στην Αστυνομία και έκαναν την καταγγελία και έτσι συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης.

Ο κ. Φαρδέλος βρέθηκε μάλιστα στο πολυδύναμο ιατρείο λίγα λεπτά αφότου κατέληξε το θύμα και όπως περιγράφει, κατάλαβε ότι μάλλον δεν πρόκειται για τροχαίο, αφού ο άτυχος 26χρονος θα είχε σε αυτήν την περίπτωση εκδορές και μώλωπες.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πειραιά και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Υπόθεση – θρίλερ

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν στην αστυνομία έφτασε η καταγγελία ότι στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι έχει σημειωθεί τροχαίο και ένα άτομο είναι αβοήθητο στην άσφαλτο.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντοπίζοντας τον 26χρονο βαριά τραυματισμένο. Αμέσως τον μετέφεραν στο πολυδύναμο ιατρείο του νησιού όπου μετά από περίπου μια ώρα άφησε την τελευταία του πνοή.

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε τροχαίο, ωστόσο κατά την εξέτασή του διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος ήταν μαχαιρωμένος και η υπόθεση άρχισε να παίρνει άλλη τροπή. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, αιτία θανάτου είναι ότι είχε βαριά κάκωση κοιλίας δια τέμνοντος οργάνου.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε μπαρ στις Σπέτσες το φετινό καλοκαίρι. Εκεί σύχναζε και το θύμα με το οποίο είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις.

Ωστόσο θύμα και δράστης φέρονται να είχαν και ορισμένες προσωπικές διαφορές. Οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εκτός οικισμού, στη πίσω πλευρά του νησιού, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διαμένει ο 22χρονος μαζί με την οικογένεια του. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο νεαροί λογομάχησαν και στη συνέχεια έγινε το κακό.

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024