Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φονικό στις Σπέτσες : Στον εισαγγελέα ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης

Φονικό στις Σπέτσες : Στον εισαγγελέα ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σπετσών, κάποιοι νεαροί που ενδεχομένως γνώριζαν τι είχε συμβεί ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές, που προχώρησαν αμέσως στον εντοπισμό και στη σύλληψη του 22χρονου.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στις Σπέτσες από την είδηση ότι ο θάνατος ενός 26χρονου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 21 Νοεμβρίου, ήταν τελικά αποτέλεσμα ενός στυγερού εγκλήματος και όχι τροχαίου όπως θεωρείτο αρχικά.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ., ύποπτος για το στυγερό έγκλημα θεωρείται ένας 22χρονος, ο οποίος είναι γιος καθηγητή Πανεπιστημίου.

Ο 26χρονος βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, να αιμορραγεί δίπλα στη μηχανή, από μια παρέα η οποία κάλεσε άμεσα τις Αρχές. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού όπου και εξέπνευσε. Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο  βρήκε το θάνατο από τροχαίο. Ωστόσο, στη συνέχεια ιατροδικαστής που κλήθηκε να εξετάσει το πτώμα του 26χρονου, εντόπισε σημάδι από μαχαιριά στο σώμα του.

Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε μπαρ στις Σπέτσες το φετινό καλοκαίρι. Εκεί σύχναζε και το θύμα με το οποίο είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις.

Ωστόσο θύμα και δράστης φέρονται να είχαν και ορισμένες προσωπικές διαφορές.Οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εκτός οικισμού, στη πίσω πλευρά του νησιού, σε κοντινή απόσταση από ‘κει όπου διαμένει ο 22χρονος μαζί με την οικογένεια του. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο νεαροί λογομάχησαν και στη συνέχεια έγινε το κακό.

Ο αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλος, μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε πως η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα του θύματος από αιχμηρό αντικείμενο και πως πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Από την πλευρά του ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου που έχει αναλάβει παράσταση πολιτικής αγωγής έκανε λόγο για στυγνή και βάρβαρη εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σπετσών, κάποιοι νεαροί που ενδεχομένως γνώριζαν τι είχε συμβεί ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές, που προχώρησαν αμέσως στον εντοπισμό και στη σύλληψη του 22χρονου, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Πειραιά.

Η κηδεία του 26χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11.00 στο Κοιμητήριο των Αγίων Πάντων.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024