Big Brother: Τα χακί, οι στρατιωτικοί κανόνες και η ένταση με τη Σοφία
Μια δοκιμασία με άρωμα στρατού στο Big Brother αναστάτωσε τον Θέμη Κανέλλο
Μια δοκιμασία με άρωμα στρατού που έβαλε ο Big Brother στους παίκτες του ριάλιτι τη Δευτέρα (23/11), προκάλεσε αναστάτωση στον Θέμη Κανέλλο.
Ειδικότερα, οι συγκάτοικοι έπρεπε να ντυθούν στα χακί, να ακολουθήσουν κανόνες, να τηρήσουν πιστά το ωράριο κατάκλισης και εγερτηρίου και να έχουν στρατιωτική πειθαρχία.
Ο Θέμης Κανέλλος δεν φαίνεται να παίρνει την αποστολή με καλό μάτι καθώς είναι κάτι έξω από τα νερά του.
Αρχικά θέλει να συνδυάσει με δικά του ρούχα όλη την ένδυση ενώ τα βρίσκει δύσκολα και με τις αρβύλες με τον ίδιο να αναφωνεί:
«Δεν το πιστεύω αυτό. Για εμένα είναι πολιτιστικό σοκ».
Μάλιστα έρχεται και σε αντιπαράθεση με την Σοφία όταν του λέει ότι πρέπει να είναι ντυμένος ακριβώς, όπως ένας φαντάρος. Μετά από αυτήν την παρατήρηση, ο ίδιος λυγίζει γιατί δεν του αρέσει να κάνει πράγματα που δεν είναι πάνω του.
Ο Θέμης δήλωσε πως «δεν είμαστε στο στρατό, στο «Big Brother» είμαστε» και έπειτα πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου εξέφρασε τα παράπονά του στον «Μεγάλο Αδελφό», αποκαλώντας τη Σοφία «λοχαγό», ενώ δάκρυσε από την πίεση που αισθάνθηκε, δηλώνοντας ότι δεν του αρέσει να κάνει πράγματα που δεν είναι ο εαυτός του.
- Φυλακές Τρικάλων: Κρατούμενος επιχείρησε να περάσει ναρκωτικά κρυμμένα στις σόλες των παπουτσιών του
- Ο Νετανιάχου χλευάζει ξανά τις θεωρίες ότι έχει πεθάνει: «Ναι, είμαι ζωντανός, κάνουμε χειραψίες με πέντε δάχτυλα»
- Πότε και για ποιους θα είναι διαθέσιμες οι επιταγές τροφίμων
- H δυστοπία του Οργουελ… κανονικότητα: Αυτονόητες και αναπόφευκτες οι υποκλοπές για τον Γεωργιάδη
- Μέτρα: Νέα «Εξοικονομώ» για πολίτες και επιχειρήσεις
- Άρης: Στη διάθεση του Γρηγορίου ο Καντεβέρε


