Θρίαμβος της Μίλαν με Ιμπραΐμοβιτς (3-1)
Με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να σημειώνει τα δύο από τα τρία γκολ, η Μίλαν άλωσε (1-3) το Σαν Πάολο και οδηγεί την κούρσα στην εφετινή Serie A.
Η ηλικία δεν έχει καμία σημασία, με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να το επιβεβαιώνει συνεχώς! Η Μίλαν πέρασε θριαμβευτικά (1-3) από την έδρα της Νάπολι, με τον 39χρονο Σουηδό επιθετικό να σημειώνει δύο τέρματα και να οδηγεί τους «Ροσονέρι» στην κορυφή της εφετινής Serie A.
Ο Ζλάταν κάνει μυθικά πράγματα στα 39 του χρόνια, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Έχει ήδη φτάσει τα 10 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα, παίρνοντας από το… χεράκι τη Μίλαν.
Με το διπλό στο Σαν Πάολο, η ομάδα του Πιόλι έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία και μετά από 8 αγωνιστικές, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 20’, η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο Σαν Πάολο. Ο Ερναντές σέντραρε από αριστερά και ο Ίμπρα με κεφαλιά πίσω από το πέναλτι, νίκησε τον Μερέτ για το 0-1.
Στο 54ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου βγήκε στην κόντρα με τον Ρέμπιτς, που έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ζλάταν με εξ επαφής πλασέ έγραψε το 0-2 για τους Ροσονέρι.
Η Νάπολι αντέδρασε στο… σφυροκόπημα του Σουηδού και στο 67’ ο Ρουί έκανε το γύρισμα από αριστερά, η άμυνα της Μίλαν δεν έδιωξε και ο Μέρτενς έγραψε το 1-2.
Στο 90+5′ ο Χάουγκε έφυγε από αριστερά στην κόντρα, πάτησε περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ρουί, Κουλιμπαλί, Μανωλάς, Ντι Λορέντσο, Μπακαγιόκο, Ρουίθ (90’ Ελμάς), Πολιτάνο (69’ Πετάνια), Λοσάνο (56’ Ζιελίνσκι), Ινσίνιε, Μέρτενς
ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Ερναντές, Μπενασέρ, Κεσί, Κίερ, Σελεμέκερς (73’ Καστιγιέχο), Τσαλχάνογλου (87’ Κρούνιτς), Ρέμπιτς (73’ Χάουγκε), Ιμπραΐμοβιτς (79’ Κολόμπο)
- Tax Bureau Nabs 380 ‘Sham’ Companies With Arrears of 43mln€
- Γιατί ο Λανουά αποφεύγει να πηγαίνει στα ντέρμπι
- ΕΕ: Οι Κόστα και φον ντερ Λάιεν ζήτησαν ταχύτερη, πιο συντονισμένη, στρατηγικά προσανατολισμένη Ευρώπη
- Απόβαση αγροτών στην Αθήνα – «Καμία από τις δεσμεύσεις-ψίχουλα του πρωθυπουργού δεν έχει υλοποιηθεί»
- Αρμπάιτ: Επιστρέφει από 21 Φλεβάρη και για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Σταθμός
- Εφορία: Ποιοι δικαιούνται κούρεμα έως 50% στα πρόστιμα – Τι πρέπει να κάνετε

