Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκι Μινάζ : Οι φανς «ξετρελάθηκαν» με την ανακοίνωσή της για σειρά-ντοκιμαντέρ που θα δείχνει τη ζωή της

Νίκι Μινάζ : Οι φανς «ξετρελάθηκαν» με την ανακοίνωσή της για σειρά-ντοκιμαντέρ που θα δείχνει τη ζωή της

«Λατρεύω ότι αυτή η σειρά... δεν φωτίζει μόνον έναν από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς της γενιάς μας. Προβάλλει επίσης τη γενναία γυναίκα πίσω από την καλλιτέχνιδα», δήλωσε ο ο Michael John Warren

Η Νίκι Μινάζ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα λάβει μέρος σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max.

«Θα σας δώσει μια ακατέργαστη, αφιλτράριστη ματιά στην προσωπική μου ζωή και στο επαγγελματικό μου ταξίδι και δε μπορώ να περιμένω … θέλω να το μοιραστώ μαζί σας», δήλωσε η ράπερ για τη σειρά των έξι επεισοδίων,  στο Instagram.

Δηλώσεις

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που έχω την  #HBOMAX δίπλα μου για να με βοηθήσει να διηγηθώ την ιστορία μου με αυτόν τον ευαίσθητο και αξέχαστο τρόπο. Ένας τρόπος που οι θαυμαστές μου θα λατρέψουν για πάντα. Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι το επόμενο επίπεδο. Μπορώ να σας το υποσχεθώ αυτό».

Αυτή η σειρά-ντοκιμαντέρ που δεν έχει τίτλο ακόμα, σκηνοθετείται από τον Michael John Warren, ο οποίος προηγουμένως είχε σκηνοθετήσει το concert-film του Jay-Z το 2004 Fade to Black.

«Λατρεύω το ότι αυτή η σειρά φωτίζει μόνο έναν από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς της γενιάς μας. Προβάλλει επίσης τη γενναία γυναίκα πίσω από την καλλιτέχνιδα», δήλωσε ο Warren

«Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να μάθουμε πολλά από την αξιοσημείωτη επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Είναι τιμή η εμπιστοσύνη για να σκηνοθετήσω μια δυναμική ιστορία».

Δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά-ντοκιμαντέρ.

Την Παρασκευή, η Μινάζ γιόρτασε επίσης τη 10η επέτειο του άλμπουμ της Pink Friday του 2010, μια «πλήρη» ψηφιακή επανέκδοση με οκτώ μπόνους κομμάτια.

Πηγή: yahoo.com

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024