Αθλητές και αθλήτριες του πανεπιστήμιου Κέιμπριτζ , άφησαν στην άκρη τις αναστολές τους και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Γιατί οι φοιτητές «βγήκαν» από τα ρούχα τους;

Άνδρες και γυναίκες από τις αθλητικές ομάδες του πανεπιστημίου, διαφόρων αθλημάτων, όπως κολύμπι, ιστιοπλοΐα, στίβος, βόλεϊ και υδατοσφαίριση, πόζαραν ολόγυμνοι σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από την πόλη του Κέιμπριτζ για τις ανάγκες ενός νέου ημερολογίου.

Το ημερολόγιο κοστίζει 10 λίρες και τα χρήματα που συγκεντρώνονται θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Ο φωτογράφος Mike Thornton, του StillVision Photography, που εδρεύει στο Κέιμπριτζ, είπε ότι του άρεσε το «ασυνήθιστο έργο».

«Η λήψη του ημερολογίου Cambridge RAG του 2021 ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα. Αν και ξεκίνησε αρχικά τον Φεβρουάριο, τα δύο τρίτα του έργου τραβήχτηκαν υπό περιορισμούς Covid -19. Αυτό παρουσίασε προκλήσεις.

«Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά στην τοποθεσία και οι τελικές εικόνες συντέθηκαν μαζί στο φόντο. Αυτό βοήθησε στη δημιουργία της οπτικής εμφάνισης, αλλά επέτρεψε επίσης την κοινωνική απόσταση».


Ο Dan Lewis, ο οποίος οργάνωσε το ημερολόγιο Cambridge Blues με τον Charo Havermans, δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο να οργανώσουμε το ημερολόγιο φέτος λόγω του κοροναϊού, αλλά ενάντια σε όλες τις πιθανότητες τελικά ενωθήκαμε και είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με αυτό».

«Είχαμε μια καλή ανταπόκριση από φοιτητές που ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά είχαμε δυσκολίες, καθώς αποσύρθηκαν ορισμένες από τις πανεπιστημιακές τοποθεσίες, οπότε επεκταθήκαμε για να συμπεριλάβουμε σημαντικές τοποθεσίες σε όλη την πόλη».

Κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων, υπήρξαν πολλές δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού, καθώς οι φοιτητές δεν βρισκόταν στην πόλη για τη θερινή περίοδο και μερικές από τις λήψεις λήφθηκαν υπό περιορισμούς Covid -19, πράγμα που σημαίνει ότι τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν ξεχωριστά λόγω του μέτρου της κοινωνικής απόστασης και στη συνέχεια να επεξεργαστούν οι φωτογραφίες για να φαίνονται όλοι μαζί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο