Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ξέρουμε αν έμεινε καθόλου σκόνη στην Αφρική;» - Χαμός στο Twitter με το κατακόκκινο τοπίο

«Ξέρουμε αν έμεινε καθόλου σκόνη στην Αφρική;» – Χαμός στο Twitter με το κατακόκκινο τοπίο

Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «έπεσαν» βροχή, με τα σχετικά hashtags να ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις των trends

Εικόνες πραγματικά απόκοσμες καταγράφηκαν σήμερα (23/4) σε πολλές περιοχές της χώρας, με την αφρικανική σκόνη να καλύπτει τα πάντα.

Ο ουρανός της Κρήτης, της Πελοποννήσου αλλά και της Αττικής πήρε ένα πορτοκαλί προς κόκκινο χρώμα και το σκηνικό σίγουρα δεν θύμισε μια μεσογειακή χώρα, αλλά περισσότερο αφρικανική ή ασιατική.

Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, δημιούργησε ένα επικίνδυνο κοκτέιλ για τον οργανισμό.

Την ίδια ώρα, τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «έπεσαν» βροχή. Τα #αφρικανικησκονη και #σκονη βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter, με τους χρήσες να αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από το φαινόμενο, ενώ έκαναν και τα δικά τους χιουμοριστικά σχόλια.

«Να εδώ βλέποντας την Ακρόπολη της Αιγύπτου»

«Όχι, δεν είναι σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η σκόνη της Σαχάρας έφτασε στην Αθήνα», «Πνιγόμαστε από την αφρικανική σκόνη, μια άλλη πρωτεύουσα», «Ξέρουμε αν έμεινε καθόλου σκόνη στην Αφρική;», έγραψαν κάποιοι από τους χρήστες, ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που αναρωτήθηκαν «πού είναι οι καμήλες».

Μία από τις αναρτήσεις που ξεχώρισαν ήταν μία φωτογραφία, στην οποία το πέπλο της αφρικάνικης σκόνης έχει σκεπάσει την Ακρόπολη, με τον χρήστη να γράφει: «Να εδώ βλέποντας την Ακρόπολη της Αιγύπτου» και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δείτε κάποια από τα tweets

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024