Φόστερ : «Δεν χρειάζεται πανικός…»
O Μάρκους Φόστερ τόνισε πως δεν χρειάζεται να επικρατεί πανικός, ενώ εξήγησε πως πιστεύει σε καλύτερη συνέχεια στον Παναθηναϊκό
Ο Μάρκους Φόστερ σχολίασε τις δύο βαριές ήττες που υπέστη ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία, τονίζοντας πως οι πράσινοι δεν πρέπει να επαναλάβουν τα ίδια λάθη.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Είχαμε δύο δύσκολες ήττες την προηγούμενη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες, όπως είναι η Βαλένθια και η Μπασκόνια. Είμαστε μια νεανική ομάδα και αντιμετωπίσαμε αντιπάλους με καλή χημεία και ρυθμό.
Δεν νομίζω πως χρειάζεται πανικός, ακόμη είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Θεωρώ πως έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να βελτιωθούμε και να τελειώσουμε τη χρονιά σε μια καλύτερη θέση. Πιστεύω πως διαθέτουμε μια πραγματικά καλή ομάδα με εξαιρετικές προοπτικές.
Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη μελλοντική μας πορεία. Το όλο θέμα είναι να βρούμε ρυθμό, να βρούμε τον τρόπο που πρέπει να παίξουμε για να κερδίζουμε τα ματς.
Επαναλαμβάνω πως ακόμη είναι νωρίς. Έχουμε το περιθώριο να βελτιωθούμε, να πάρουμε κάποιες μαζεμένες νίκες όλοι μαζί για να ανεβούμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό στην έδρα μας. Δυστυχώς, έχω έναν τραυματισμό από τον αγώνα με τη Μπασκόνια και δεν θα είμαι σε θέμα να αγωνιστώ.
Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα λάθη μας από τα δύο τελευταία ματς και να μην τα επαναλάβουμε αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα. Το διάστημα που έχουμε μπροστά μας μέχρι το ματς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι Μπάγερν αποτελεί ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».
- Βρετανία: Στέλνει F-35 στην Κύπρο εν μέσω έντασης ΗΠΑ – Ιράν
- Ολυμπιακός: Φορτσάρει για την επιστροφή του ο Μόρις (vid)
- Αίγιο: Νέα βίντεο ντοκουμέντα του in από την κινηματογραφική διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο
- Λούβρο: Οι ζημιές στο στέμμα της αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία – «Μάχη» Cartier και Van Cleef για την αποκατάσταση
- Στην «Γη της Ελιάς», ο έρωτας οδηγεί σε επικίνδυνες επιλογές – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
- Αλλαγή γραμμής στην Premier League για τα σύμβολα Pride μετά από εσωτερικές αντιδράσεις



