Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νταφούλης στο MEGA: Χάνουμε τον πόλεμο, άμεσα επίταξη των ιδιωτικών κλινικών

Νταφούλης στο MEGA: Χάνουμε τον πόλεμο, άμεσα επίταξη των ιδιωτικών κλινικών

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του γενικού νοσοκομείου Λάρισα θα πρέπει να γίνει επίταξη ιδιωτικών κλινικών τόσο στη Λάρισα, όσο και το Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα

Την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας επεσήμανε ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του γενικού νοσοκομείου Λάρισας, Νίκος Νταφούλης.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη τόνισε πως το σύστημα βρίσκεται σε οριακό σημείο, με τα νοσοκομεία να αναμένεται να γεμίσουν σε λίγες ημέρες.

Όπως σημείωσε ο κ. Νταφούλης πρέπει να επιταχθούν άμεσα οι ιδιωτικές κλινικές, υπογραμμίζοντας πως μπορεί να γίνει εύκολα ο διαχωρισμός που προβλέπεται για τους ασθενείς με Covid και τους non-Covid ασθενείς.

«Είναι ένας πόλεμος και πέφτουμε τις επόμενες ημέρες» υποστήριξε ο εντατικολόγος του νοσοκομείου Λάρισας, συμπληρώνοντας πως «αντέχουμε ως την Τετάρτη, μπορεί και λιγότερο».

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του γενικού νοσοκομείου Λάρισας συμπλήρωσε πως θα πρέπει να γίνει επίταξη ιδιωτικών κλινικών τόσο στη Λάρισα, όσο και το Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, προκειμένου να μπορέσουν ανταποκριθούν στα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024