Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ταφ Λάθος ζωντανά στις οθόνες μας

Ο Ταφ Λάθος ζωντανά στις οθόνες μας

Ο ταλαντούχος ράπερ ετοιμάζει δωρεάν συναυλία μέσω live streaming από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο δημοφιλής ράπερ Τάφ Λάθος θα δώσει μια δυνατή συναυλία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 21.00. Το κοινό θα μπορέσει να την παρακολουθήσει ζωντανά μέσω live streaming, χωρίς αντίτιμο. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του covid-19. 

Ο Ταφ Λάθος (Παναγιώτης Κυριακού) μοιράζεται τα βιώματα και τις προσωπικές του εμπειρίες με τρόπο αφοπλιστικά ειλικρινή. Από το ξεκίνημά του με τους Ψυχόδραμα 07 μέχρι τους προσωπικούς του δίσκους που υπογράφει με το όνομα Ταφ Λάθος ωριμάζει συνεχώς. Από MC και beatmaker έχει εξελιχθεί σε δημιουργικό παραγωγό και hip hop artist με δυνατές ρίμες, ενέργεια και εξαιρετικό flow. Ως ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Bashment δίνει χώρο και φωνή σε νέους ταλαντούχους ράπερ διευρύνοντας τη σκηνή του «συνειδητοποιημένου» hip hop.  

Στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ, που πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ),  ο Ταφ Λάθος θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλη την πορεία του: από τα «Διηγήματα Χαμένης Νιότης» μέχρι τα πρόσφατα κομμάτια του για τα «Παιδιά της Νέας Εποχής» από το τελευταίο του concept άλμπουμ DECA.

Info:

Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Ώρα: 21:00

Παρακολουθήστε τη συναυλία ζωντανά εδώ καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube. 

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024