Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία : Γιατί δε θα επιλέξουν τη χώρα τους οι πολίτες για να κάνουν διακοπές σκι ;

Βρετανία : Γιατί δε θα επιλέξουν τη χώρα τους οι πολίτες για να κάνουν διακοπές σκι ;

«Υπάρχει σαφώς ακόμη μια τεράστια αβεβαιότητα σχετικά με το τι θα συμβεί κατά τη χειμερινή περίοδο», δήλωσε ο Rob Stewart

Με τους Βρετανούς σκιέρ να μην είναι σίγουροι αν θα κλείσουν ένα «πακέτο» διακοπών με έναν ταξιδιωτικό πράκτορα σε έναν από τους κύριους ευρωπαϊκούς προορισμούς, οι ειδικοί ταξιδιού προβλέπουν την άνοδο του ταξιδιωτικού σκι DIY, το οποίο θα μπορούσε να είναι καλή είδηση ​​για τους Cairngorms (κατοίκους της περιοχής της Σκωτίας).

Αλλαγή προορισμού

«Υπάρχει σαφώς ακόμη μια τεράστια αβεβαιότητα σχετικά με το τι θα συμβεί κατά τη χειμερινή περίοδο», δήλωσε ο Rob Stewart, ιδρυτής της Ski Press PR, που εκπροσωπεί πελάτες στη βιομηχανία σκι.

«Η γενική άποψη είναι ότι ο Δεκέμβριος – και μιλάω για τους σκιέρ του Ηνωμένου Βασιλείου – θα έχει πολλές ακυρώσεις. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αβεβαιότητα σχετικά με το πότε θα αρχίσουν πραγματικά να ανοίγουν τα θέρετρα και, φυσικά, οι συμβουλές της καραντίνας και του Υπουργείου Εξωτερικών κατά όλων των απαραίτητων ταξιδιών».

«Ο Stewart είπε ότι πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν αποσυρθεί από την αγορά για τον Δεκέμβριο, ενώ άλλοι είχαν αποφασίσει να κάνουν πολύ καλά όλη τη σεζόν».

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 27% των σκιέρ σκόπευαν να οδηγήσουν στην Ευρώπη αυτόν τον χειμώνα μέσω του Eurotunnel σε σύγκριση με το φυσιολογικό ποσοστό του 7%.

Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να κατευθυνθούν προς τα βόρεια της Βρετανίας. «Η συζήτηση είναι ότι οι σκιέρ ενδιαφέρονται να ανέβουν στη Σκωτία», δήλωσε ο Stewart.

«Όμως, ενώ μου αρέσει η Σκωτία και το σκι εκεί, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς για το τι είναι οι διακοπές σκι στη Σκωτία. Και δεν είναι οι Άλπεις, ούτε καν κοντά, δεν συγκρίνονται καθόλου. Είναι ένα σκληρό περιβάλλον, ο καιρός είναι απρόβλεπτος και το χιόνι ακόμη περισσότερο».

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024