«Σπίτι με το MEGA» απόψε στις 21:00 με τον Στέφανο Κορκολή
Αγαπημένα τραγούδια, όπως «Ο Άγγελός μου», «Σκόνη & Θρύψαλα» και «Θες» θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας διασκεδάσουν, μέσα από τη μουσική εκπομπή που έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό του μεγάλου καναλιού
Μια εξαιρετική μουσική βραδιά περιμένει απόψε στις 21.00 τους τηλεθεατές του MEGA, με προσκεκλημένο έναν πολυσύνθετο καλλιτέχνη – συνθέτη, ερμηνευτή και πιανίστα, τον Στέφανο Κορκολή.
Αγαπημένα τραγούδια, όπως «Ο Άγγελός μου», «Σκόνη & Θρύψαλα» και «Θες» θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας διασκεδάσουν, μέσα από τη μουσική εκπομπή που έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό του μεγάλου καναλιού.
Μαζί με τον διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα είναι η Σοφία Μανουσάκη, η οποία θα τραγουδήσει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Βάρδια».
Σε αυτή τη συναυλία, στο «Σπίτι με το MEGA» o Στέφανος Κορκολής «φιλοξενεί» σπουδαίους ερμηνευτές. Την Ελένη Δήμου, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον ανερχόμενο τραγουδιστή της ροκ σκηνής, D3lta.
- Η αναζωογόνηση της Χαλκίδας: Ξεκίνησε η ανάπλαση του πάρκου Ελευθερίας
- Φρεντέρικσεν: «Τα χειρότερα ενδέχεται να είναι ακόμα μπροστά μας», λέει για την Γροιλανδία η πρωθυπουργός
- Δένδιας: Συμμαχία Ελλάδας και Ισραήλ για drones και υποβρύχια – Μήνυμα Κατζ στην Τουρκία για το Αιγαίο
- «Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ζωγράφος»: Έκθεση φωτίζει τον κόσμο του Ντέιβιντ Λιντς, πέρα από τον κινηματογράφο
- Αναχρονισμού συνέχεια από το περιβάλλον Καρυστιανού: Ο δικηγόρος της θέλει μοναρχία και μοιχεία να τεθούν σε… διαβούλευση
- Ο Τζολάκης και ο Μουζακίτης αποθέωσαν τον Κωστούλα, για το «ψαλιδάκι»
