Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φιλικό τεστ πριν τις κρίσιμες μάχες για την Εθνική

Φιλικό τεστ πριν τις κρίσιμες μάχες για την Εθνική

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει (11/11, 16:45) την Κύπρο σε φιλική αναμέτρηση, λίγες μέρες πριν τα καθοριστικά ματς για το Nations League.

Πρόβα τζενεράλε με την Κύπρο έχει σήμερα (11/11, 16.45, COSMOTE SPORTS 1) στη Ριζούπολη η Εθνική μας ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του Απόλλωνα την αντίστοιχη της Κύπρου, σε μια φιλική αναμέτρηση όπου ο Φαν Σιπ θα έχει την ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και διατάξεις. Γενικά, αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Το φιλικό με την Κύπρο θα αποτελέσει τεστ για την «γαλανόλευκη» λίγες μέρες πριν τις δύο καθοριστικές μάχες για το Nations League. Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μολδαβία (15/11, 21:45) και εντός έδρας την Σλοβενία (18/11, 21:45), δύο ματς που θα κρίνουν και την θέση της Ελλάδας στον όμιλο της διοργάνωσης.

Για πρώτη φορά, συμπεριλήφθηκαν στην «γαλανόλευκη» αποστολή οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γιώργος Γιακουμάκης, ενώ θα απουσιάσουν φυσικά οι θετικοί στον κορωνοϊό Σβάρνας, Μπακάκης, Μάνταλος αλλά και ο τραυματίας Γιαννούλης. Να σημειωθεί, πως στη χθεσινή (10/11) προπόνηση υπήρξε ένα απρόοπτο με τον Γιώργο Μασούρα, που αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Η αποστολή της Εθνικής:

Τερματοφύλακες: Βασίλης Μπάρκας (Σέλτικ), Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί: Μπάμπης Λυκογιάννης (Κάλιαρι), Γιάννης Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Λάζαρος Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ), Χάρης Μαυρίας (Ομόνοια), Βασίλης Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Γιώργος Κυριακόπουλος (Σασσουόλο), Παντελής Χατζηδιάκος (Αλκμααρ)

Μέσοι: Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Δημήτρης Πέλκας (Φενερμπαχτσέ), Μανώλης Σιώπης (Αλάνιασπορ), Κάρλος Ζέκα (Κοπεγχάγη), Τάσος Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Δημήτρης Λημνιός (Κολωνία)

Επιθετικοί: Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ), Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ), Γιώργος Γιακουμάκης (Φένλο)

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024