Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Ευχετήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο

Κοροναϊός : Ευχετήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο

Τις ευχές του για καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα θρησκευτικά του καθήκοντα εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Τις ευχές του για καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα θρησκευτικά του καθήκοντα εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Θα ξεπεράσει την περιπέτεια

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος διαπιστώθηκε με ήπια συμπτώματα κοροναϊού και κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα προκειμένου να του παρασχεθεί θεραπεία.

Είναι βέβαιο ότι ο δυναμισμός που τον διακρίνει, η μαχητικότητα και η αισιοδοξία του θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει κι αυτή την περιπέτειά του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει θερμές ευχές προς τον κκ Αναστάσιο για καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα θρησκευτικά και, εξίσου σημαντικά, κοινωνικά καθήκοντά του».

Μεταφέρεται στην Αθήνα

Στην Αθήνα μεταφέρεται με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Ηδη απογειώθηκε από την Ελευσίνα αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας  με προορισμό τα Τίρανα προκειμένου να παραλάβει τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας επιβαίνουν προσωπικό του ΕΚΑΒ με γιατρό και θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν, κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την ενδεδειγμένη θεραπευτική φροντίδα.

Ο κ. Αναστάσιος υπεβλήθη σε σχετικά τεστ σε ιατρικό κέντρο των Τιράνων τα οποία έδειξαν ότι έχει προσβληθεί από κοροναϊό.

Μολονότι τα συμπτώματα εμφανίζονται σε ελαφρά μορφή, οι γιατροί στα Τίρανα έκριναν αναγκαία τη μεταφορά και νοσηλεία του σε εξειδικευμένη κλινική στην Ελλάδα, δεδομένου του προχωρημένου της ηλικίας του άλλα και κάποιων χρόνιων προβλημάτων υγείας.

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το θέμα και έδωσε την συγκατάθεσή του για την μετάβαση του εξοπλισμένου με ειδική μονάδα C 130 στα Τίρανα προκειμένου να γίνει η μεταφορά του ιεράρχη.

Το καλοκαίρι ο αρχιεπίσκοπος υπεβλήθη σε επιτυχής αγγειοπλαστική επέμβαση με τοποθέτηση δύο «στεντ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024