Συμβουλή για την τήρηση της υποχρέωσης χρήσης μάσκας για την προστασία έναντι του κοροναϊού δίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.
«Να αποφεύγουμε τις μάσκες τις υποκρισίας»
«Ας φοράμε προσεκτικά τη μάσκα για προστασία της υγείας, αποφεύγοντας επίμονα τις μάσκες κάθε μορφής υποκρισίας, η οποία μολύνει επικίνδυνα τις ανθρώπινες σχέσεις», συμβουλεύει ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.
Ακούστε εδώ την παραίνεση – συμβουλή του Αναστάσιου Αλβανίας, που πάντα οι δηλώσεις του ξεχωρίζουν για τη σοφία και την μετριοπάθεια σώζοντας την εικόνα της εκκλησίας, την οποία δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι του κλήρου που αμαυρώνουν με ανεύθυνες δηλώσεις, ιδεοληψίες και δογματισμούς.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).