Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι… εκτελεστές της Superleague (vids)

Οι… εκτελεστές της Superleague (vids)

Ο Ελ Αραμπί έχει… πυροβολήσει 5 φορές σε 6 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Χαμός στη δεύτερη θέση με τους Χασάν, Καρλίτος, Σβιντέρσκι και άλλους τρεις να έχουν από τέσσερα γκολ.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι του φετινού πρωταθλήματος, με τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων να βρίσκει τον Ολυμπιακό και τον Αρη συγκάτοικους στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 πόντους σε 6 παιχνίδια. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 15 πόντους σε 7 παιχνίδια, ενώ την πρώτη 5άδα συμπληρώνουν οι ΑΕΚ και Βόλος με 13 (6 ματς) και 12 βαθμούς (7 αγ.) αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός είναι στην 9η θέση με 9 βαθμούς.

Αυτά ισχύουν στη βαθμολογία. Μια βαθμολογία, πάντως, στην οποία αρκετές ομάδες έχουν δώσει λιγότερα παιχνίδια, αφού μπορεί να βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική της Superleague, αλλά οι Ολυμπιακός, Αρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία έχουν δει αγώνες τους να αναβάλλονται, κυρίως λόγω του κοροναϊού.

«Ερυθρόλευκη» όμως είναι και η κορυφή στον πίνακα των σκόρερ. Στην πρώτη θέση είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με 5 τέρματα σε 6 παιχνίδια. Ένα γκολ κάθε 2.4 τελικές. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός επιθετικός στις πρώτες 8 αγωνιστικές της φετινής Superleague σκόραρε τρία γκολ απέναντι στον Ατρόμητο και από ένα κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό.

Στη δεύτερη θέση γίνεται ένας πραγματικός… χαμός, με έξι παίκτες να έχουν σκοράρει από τέσσερα γκολ. Ενας από αυτούς είναι ο συμπαίκτης του Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος στράικερ πετυχαίνει ένα γκολ ανά 3.8 τελικές. Ο ψηλόσωμος φορ σκόραρε στο 2-0 των Πειραιωτών απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ είχε πετύχει δύο γκολ ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0), αλλά και ένα γκολ απέναντι στον Ατρόμητο (4-0). Στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος έχει βάλει 4 φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στα πρώτα δύο ματς με Αστέρας και Παναιτωλικό είχε 2 ασίστ.

Από 4 γκολ έχουν επίσης οι Καρλίτος και Σβιντέρσκι. Ενας του Παναθηναϊκού και ένας του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός φορ του Τριφυλλιού, ο οποίος βάζει 1 γκολ ανά 6 τελικές, πέτυχε δύο τέρματα κόντρα στην Λαμία, ενώ είχε σκοράρει από ένα γκολ στα ματς με ΟΦΗ και Βόλο.

Οσον αφορά στον στράικερ του Δικεφάλου του Βορρά, ο Πολωνός (1/2.5 τελικές) σκόραρε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά είχε βρει δίχτυα και στους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό. Με την κρητική ομάδα μάλιστα είχε βάλει δύο γκολ.

Τον ίδιο απολογισμό έχουν επίσης οι νεαροί Πινακάς και Δουβίκας, αλλά και ο πολύπειρος Μπαράλες.

Ο επιθετικός της ΑΕΛ, που φέτος έχει… τρελάνει τον κόσμο με τις εμφανίσεις του, βάζει 1 γκολ κάθε 2.8 τελικές.Στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα των Ηπειρωτών, ενώ είχε σκοράρει από ένα γκολ κόντρα σε Βόλο και Παναθηναϊκό.

Εξαιρετική σεζόν κάνει όμως και ο Δουβίκας. Ο νεαρός άσος του Βόλου. Ο 21χρονος (1/3.3 τελικές) έβαλε δύο γκολ κόντρα στη Λαμία και ένα απέναντι σε Λάρισα και Ατρόμητο.

Τέλος, όσον αφορά στον Χερόνιμο Μπαράλες, ο έμπειρος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης (1/3.8 τελικές), στις πρώτες 8 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος σκόραρε δύο φορές κόντρα στην ΑΕΛ και από μια απέναντι σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι Σαρδινέρο (ΟΦΗ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Γκάμα (Αρης) και Παμλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), οι οποίοι έχουν από τρία γκολ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024