Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - ΜέΡΑ25 : Επίταξη των ιδιωτικών κλινικών της Θεσσαλονίκης

Κοροναϊός – ΜέΡΑ25 : Επίταξη των ιδιωτικών κλινικών της Θεσσαλονίκης

Την άμεση επίταξη όλων των ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα να επαναλειτουργήσει δομές υγείας, όπως την "Παναγία" «που το 2013 είχε κλείσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, νυν υπουργός Ανάπτυξης και τότε υπουργός Υγείας», καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης

Την άμεση επίταξη όλων των ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα να επαναλειτουργήσει δομές υγείας, όπως την «Παναγία» «που το 2013 είχε κλείσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, νυν υπουργός Ανάπτυξης και τότε υπουργός Υγείας», καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχών

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχών του δημοσίου συστήματος υγείας». Προσθέτει, ότι «το ΑΧΕΠΑ σήμερα, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας και νοσοκομείο αναφοράς της συμπρωτεύουσας δεν έχει πλέον καμία κενή ΜΕΘ», με αποτέλεσμα «οι γιατροί του πια να εξαναγκάζονται να κάνουν διαλογή ασθενών, για να διασωληνώνονται».

Παράλληλα, αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, « στο ίδιο νοσοκομείο οι νοσούντες από κοροναϊό υγειονομικοί έχουν φτάσει τους 150 και η κατάσταση αναφορικά με την εξέλιξη των κρουσμάτων στην πόλη, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις και στα λύματα, δεν φαίνεται να βελτιώνεται».

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024