Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό το ζώδιο θα σου πει την αλήθεια σ' αρέσει δε σ'αρέσει

Αυτό το ζώδιο θα σου πει την αλήθεια σ’ αρέσει δε σ’αρέσει

Ειναι ζώδιο του νερού, ευαίσθητο και αρκετά ρομαντικό για να μη σου λέει τα πράγματα όπως είναι

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο ευαίσθητο, στοργικό και αρκετά ρομαντικό. Έχει όμως ορισμένες ανασφάλειες που του προσφέρουν ένα καλό, την ειλικρίνεια.

Εμπιστοσύνη

Λόγω των ανασφάλειών του, εμπιστεύεται πάρα πολύ δύσκολα με αποτέλεσμα για να σιγουρευτεί για τον άλλον, να μπαίνει σε μια διαδικασία να λέει την αλήθεια όπως είναι.

Του αρέσει να είναι ειλικρινής επειδή θεωρεί ότι αυτό συνιστά μια συναισθηματική «επένδυση» αλήθειας, η οποία θα αποφέρει περισσότερη εμπιστοσύνη, σεβασμό και διαφάνεια!

Αμεσότητα

Πολλές φορές διακρίνεται για αυτό το χαρακτηριστικό του και κάποιες φορές ίσως να παρεξηγηθεί κιόλας.

Επειδή θα σου πει αυτά που σκέφτεται αν τον ρωτήσεις, όπως ακριβώς τα σκέφτεται, θα σε κρίνει όπως ακριβώς σε κρίνει εσωτερικά, είναι εύκολο να τον παρεξηγήσες.

Κι όμως οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι λίγοι είναι οι άνθρωποιι που θα σου πούνε την αλήθεια όπως ακριβώς αυτή είναι και μάλιστα όπως ακριβώς αυτοί την σκέφτονται.

Εγωισμός

Δεν του επιτρέπει ο ίδιος του ο εαυτός να πει ψέματα. Αν πει ψέματα θα νιώθει ότι γίνεται το άτομο το οποίο ο ίδος θα κατέκρινε.

Όπως του αρέσει να είναι φουλ ειλικρινής με τον ίδιο του τον εαυτό, άλλο τόσο του αρέσει να είναι φουλ ειλικρινής απέναντί σου.

Επειδή είναι ένα ζώδιο με έντονο εγωισμό, δε θα αφήσει το οτιδήποτε ασχολίαστο. Να περιμένεις να ασκεί συχνά έντονη και απόλυτη κριτική. Το θέμα είναι όμως ότι πάντοτε θα τη λέει δυνατά.

«Ξηγημένα» λόγια

Ένα πράγμα απεχθάνεται περισσότερο από όλα τα άλλα και αυτό είναι όταν κάποιος λέει την αλήθεια καλύπτοντάς την με πολύ στερεοτυπικά «ευγενικό» τρόπο.

Πρακτικά δε θα τον δεις να μπαίνει στη διαδικασία να δεχθεί τους καθωσπρεπισμούς, γιατί σιχαίνεται την υποκρισία και το ψεύτικο ύφος ενός ατόμου.

Μπορεί να στεναχωριέται εύκολα, ή και να πληγώνεται συναισθηματικά εύκολα, όμως προτιμά την άσχημη αλήθεια σε σχέση με το όμορφο και «περιποιημένο» ψέμα. Δε θέλει να έχει αυταπάτες.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024