
Big Brother : Ο θείος της Άννας Μαρίας ξεσπάει «Ο Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα»
Ο θείος της Άννας Μαρίας του Big Brother καταγγέλλει τον Ανδρέα Μικρούτσικου
Ο Γεώργιος Ψυχαράκης μίλησε σε εκπομπή και δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου απέναντι στην ανιψιά του Άννα Μαρία , που βρίσκεται στο Big Brother.
«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα»
«Την ξέρω ότι είναι έτσι. Μου αρέσει ότι λέει πάντα την αλήθεια και δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνει όλα αυτά που κάνει. Τα κάνει για την τηλεθέαση; Τα κάνει διότι είχε πολύ καιρό να δουλέψει; Δεν ξέρω. Πολύ επιθετικός είναι. Όχι μόνο για την Άννα Μαρία. Από πού κι ως που τα χώνεις; Ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα; Μπορεί να του το έχει δώσει το κανάλι για να έχουν αρνητική τηλεθέαση, που συνήθως έτσι γίνεται.
Πότε αυξάνει η τηλεθέαση; Με αρνητικά, με επεισόδια… Και ίσως γι’ αυτό το λόγο γίνονται και εσκεμμένα, από τον Μικρούτσικο εννοώ. Η κοπελιά που είναι δίπλα του, η ψυχολόγος, είναι σοβαρή. Αυτός όλο πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό. Και μετά λέει τη γνώμη του ως επαΐων. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;», είπε ο Γεώργιος Ψυχαράκης.
Ακούστε τι είπε
- Νότια Αφρική: Αναζητούνται 82 συνεπιβάτες γυναίκας που πέθανε από χανταϊό
- Ολυμπιακός: «Έκρυψαν» την μπάλα και τελείωσε τη φάση ο ΜακΚίσικ με τρίποντο (vid)
- Έφυγε από τη ζωή ο ιερέας Σπυρίδων Τσιάκαλος, γνωστός ως παπά-Τσάκαλος
- Η επίσκεψη Μπακογιάννη στον Καραμανλή και η οριστική απουσία του πρώην πρωθυπουργού από το Συνέδριο
- Πότε είναι αργά για μια βράβευση; Για την 96χρονη Τζουν Σκουίμπ, ποτέ
- Γερμανία: Σε ψυχιατρική κλινική θα οδηγηθεί ο δράστης που παρέσυρε πεζούς στη Λειψία

