Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουέστ Χαμ – Φούλαμ 1-0

Γουέστ Χαμ – Φούλαμ 1-0

Τα Σφυριά σκόραραν στο 90+2’ με τον Σούτσεκ, ενώ στο 90+8’ η Φούλαμ έχασε πέναλτι με τον Λούκμαν!

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς αποδείχθηκε το Γουέστ Χαμ – Φούλαμ, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν το «χρυσό» γκολ της νίκης στο 90+2’ με τον Σούτσεκ και τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι στο 90+8’ με τον Λουκμαν.

Με αυτή τη νίκη τα Σφυριά έφτασαν τους 11 πόντους και ανέβηκαν στην 11η θέση, ενώ η Φούλαμ έμεινε στους 4 πόντους και στην 17η θέση.

Η εικόνα του αγώνα:

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στην Γουέστ Χαμ και στον Μαζουάκου. Στο 4ο λεπτό ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε σε θέση βολής, πλάσαρε, αλλά ο Αρεολά απέκρουσε και κράτησε το μηδέν. Δύο λεπτά ο Γάλλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση, αυτή τη φορά σε σουτ του Μπόουεν. Στο 24’ ήταν σειρά της Φούλαμ να απειλήσει, αλλά η κεφαλιά του Μίτροβιτς πέρασε λίγο έξω.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’ η Γουέστ Χαμ είχε δοκάρι με τον Κρέσγουελ, ενώ στο 70’ ο Φαμπιάνσκι έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Ντε Κόρδοβα Ριντ. Στο 90’ ο Αρεολά νίκησε εις διπλούν τον Μπενραχμα, αλλά στο 92’ οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Σούτσεκ. Ο άσος της Γουέστ Χαμ με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ η Φούλαμ ανέβηκε όλη στην μεγάλη περιοχή της Γουέστ Χαμ και στο 90+5’ ο  Μπενραχμά έκανε πέναλτι στον Κέρνεϊ και ο ρέφερι υπέδειξε την εσχάτη των ποινών μετά από χρήση του VAR. Το πέναλτι τελικά εκτελέστηκε στο 90+8’ από τον Λούκμαν, αλλά ο παίκτης της Φούλαμ προσπάθησε να σκοράρει αλά-Πανένκα. Ο Φαμπιάνσκι όμως τον κατάλαβε, μπλόκαρε και έδωσε στην ομάδα του το τρίποντο της νίκης.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα (63’ Ντιόπ), Κρέσγουελ, Μπαλμπουενά, Μαζουακού, Κουφάλ, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (71’ Λανσίνι), Αλέρ, Μπόουεν (71’ Μπενραχμά)

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Ρόμπινσον, Ανταραμπιόγο, Άντερσεν, Άινα, Κέρνεϊ, Ντε Κόρδοβα Ριντ (83’ Λόφτους Τσικ), Ανγκισά (90+3’ Καβαλέιρο), Ριντ, Μίτροβιτς, Λούκμαν

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024