Λίβερπουλ : Χάνει και τη Γουέστ Χαμ ο Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Λίβερπουλ με αποτέλεσμα να χάσει και το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ
Το απόγευμα του Σαββάτου (31/10, 19:30) η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στο «Άνφιλντ» τη Γουέστ Χαμ για την 7η αγωνιστική της Premier League.
Ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορεί να υπολογίσει στο πλάνο του τον Κώστα Τσιμίκα. Ο 24χρονος παρέμεινε εκτός λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και δεν συμμετείχε στην προπόνηση των «Reds» μετά από τη νίκη με 2-0 επί της Μίντιλαντ για το Champions League.
Σημειώνεται πως ο Έλληνας οπισθοφύλακας υπέστη μυικό τραυματισμό τον Σεπτέμβριο στον αγώνα με τη Λίνκολν για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και έκτοτε έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
- Conference League: Η απονομή του τροπαίου στην Κρίσταλ Πάλας (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0: Ο Ματετά της χάρισε το Conference League! (vid)
- Δάκρυσε στο τελευταίο παιχνίδι της με τη Μπαρτσελόνα η θρυλική Πουτέγιας και αποθεώθηκε (vids+pics)
- Ο Ματετά έκανε το 1-0 για την Κρίσταλ Πάλας στον τελικό του Conference League (vid)
- Η Μπαρτσελόνα παίρνει τον Άντονι Γκόρντον – Τι ποσό θα δώσει στη Νιούκαστλ (pics)
- Με… ελικόπτερα στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας – Μόνος του έφτασε Νεϊμάρ (vid)
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 15-13 πεν.: Μεγάλη ανατροπή και 1-0 στους τελικούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 28.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jonatas-tinoco-2777521-4318981-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442