Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη με ανατροπή για την Λίβερπουλ (2-1)

Νίκη με ανατροπή για την Λίβερπουλ (2-1)

Η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει (1-0) από τη Γουέστ Χαμ αλλά έκανε την ανατροπή και χάρη στα τέρματα των Σαλάχ και Ζότα, πήρε τη νίκη (2-1) και έφτασε τους 16 βαθμούς.

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ για την 7η αγωνιστική της Premier League, φτάνοντας τους 16 βαθμούς.

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι «κόκκινοι» ανέτρεψαν την κατάσταση και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, αλλά η Γουέστ Χαμ ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα.

Ο Γκόμεζ δεν έδιωξε σωστά την μπάλα και ο Φορνάλς με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Άλισον για το 1-0 μόλις στο 10ο λεπτό.


Η Λίβερπουλ έμοιαζε «χλωμή» στο πρώτο μέρος, έχοντας μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Φαμπιάνσκι.

Ωστόσο, η ομάδα του Κλοπ έφτασε στην ισοφάριση πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Μαζουακού ανέτρεψε τον Σαλάχ μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Αιγύπτιος ευστόχησε για το 1-1 στο 42ο λεπτό.

Οι «κόκκινοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος, αλλά δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό για να δημιουργήσουν «καθαρές» φάσεις.

Στο 74ο λεπτό η Λίβερπουλ έχασε ευκαιρία με τον Σαλάχ, ενώ ο Ζότα σκόραρε στο 79ο λεπτό αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Μανέ είχε κάνει φάουλ στον Φαμπιάνσκι.

Τελικά, η ομάδα του Κλοπ βρήκε τη λύση χάρη σε δύο αλλαγές του. Ο Σακίρι βρήκε εξαιρετικά τον Ζότα στην περιοχή, κι αυτός με κοντινό πλασέ έκανε την ανατροπή για το τελικό 2-1 στο 85ο λεπτό.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Άρνολντ, Γκόμες, Φίλιπς, Βαϊνάλντουμ Χέντερσον Τζόουνς (71’ Ζότα), Μανέ, Σαλάχ (90’ Μίλνερ), Φιρμίνο (71’ Σακιρί)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Μπαλμπουενά, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Μαζουακού (88’ Λανσίνι), Φορνάλς, Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν (89’ Μπενραχμά), Αλέρ (74’ Γιαρμολένκο)

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024