Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσή Αυγή : Για 14η μέρα ο Χρήστος Παππάς διαφεύγει τη σύλληψη - Θα κάνει lockdown ελεύθερος;

Χρυσή Αυγή : Για 14η μέρα ο Χρήστος Παππάς διαφεύγει τη σύλληψη – Θα κάνει lockdown ελεύθερος;

Ο μόνος που θα κυκλοφορεί ελεύθερος στο lockdown θα είναι ο καταδικασμένος ως μέλος του διευθυντηρίου της εγκληματικής νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς που διαφεύγει τη σύλληψη για δεύτερη εβδομάδα

Ο μόνος που θα κυκλοφορεί ελεύθερος στο lockdown θα είναι ο καταδικασμένος ως μέλος του διευθυντηρίου της εγκληματικής νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς που διαφεύγει τη σύλληψη για δεύτερη εβδομάδα.

…μέρα χωρίς τη σύλληψή του

Το θέμα επαναφέρει στο προσκήνιο το ΜέΡΑ25 το οποίο από χτες εγκαινίασε την ανάρτηση ενός post στα social media σε καθημερινή βάση, ώστε να υπενθυμίζει για πόσες παραμένει ασύλληπτος ο χρυσαυγίτης Παππάς.

«Κύριε Χρυσοχοΐδη συνειδητοποιείτε ότι από το Σάββατο ο μόνος που θα κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ο Χρήστος Παππάς; 14η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά» αναφέρεται σε σημερινή ανάρτηση του ΜέΡΑ25 στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο twitter.

«Κύριε Χρυσοχοΐδη που είναι ο Χρήστος Παππάς; 13 μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά» έγραφε σε χτεσινή ανάρτηση το ΜέΡΑ25.

Διαφορά προτεραιοτήτων

Μάλιστα η επικήρυξη των δραστών της διαπόμπευσης του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ είχε σχολιαστεί από τις πολιτικές δυνάμεις σε συνδυασμό με το γεγονός ότι για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Αστυνομία δεν έδειξαν τα ίδια αντανακλαστικά.

«Το ΜέΡΑ25 καταδίκασε την επίθεση στον Πρύτανη, αλλά μένουμε έκπληκτοι από τη διαφορά προτεραιοτήτων μεταξύ μιας επαίσχυντης πλην αναίμακτης επίθεσης, και τη σύλληψη του υπαρχηγού μιας εγκληματικής οργάνωσης» σχολίασε το ΜέΡΑ25 προσθέτοντας:

«Η επικήρυξη με 100.000 των δραστών της επίθεσης στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ Δημήτρη Μπουραντώνη από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έρχεται σε αισθητή αντίθεση με τη σωρεία δικαιολογιών και θεσμικής ανοχής που μετήλθε στην υπόθεση του (ακόμα) φυγόποινου Χρήστου Παππά».

Άφαντος χωρίς επικήρυξη

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ είχε επισημάνει πως «ο Παππάς είναι άφαντος και χωρίς καμία επικήρυξη» προσθέτοντας πως «είναι, όμως, παρούσα η ασυδοσία των φασιστοειδών στα Πανεπιστήμια και η ανικανότητα της Κυβέρνησης στην τήρηση των νόμων».

Εξαφανισμένος από την 1η Οκτωβρίου

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς θεωρείται εξαφανισμένος από την 1η Οκτωβρίου όταν για τελευταία φορά έδωσε το παρών στο αστυνομικό τμήμα ως όφειλε λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχε ως υπόδικος.

Έκτοτε φαίρεται να έχει επικοινωνήσει με τον συνύγορό του στις 7 Οκτωβρίου -την πρώτη μέρα των ανακοινώσεων του δικαστηρίου για την απόφαση και τις ποινές- και από τις 23 Οκτωβρίου όταν και ολοκληρώθηκε η δίκη και έπρεπε να οδηγηθεί στη φυλακή διαπιστώθηκε ότι ήταν …άφαντος, γεγονός που προκάλεσε πολιτικό σάλο.  Το σύνολο των κομμάτων επιτέθηκε στην κυβέρνηση χρεώνοντας της την αποκλειστική ευθύνη για το γεγονός ότι ο Παππάς έχει διαφύγει.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024