Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Με απουσίες αλλά και μοναδικό στόχο το τρίποντο με Απόλλωνα

Παναθηναϊκός : Με απουσίες αλλά και μοναδικό στόχο το τρίποντο με Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Λαμίας θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στο αποψινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (17:15), παρά το γεγονός ότι θα έχει και πάλι αρκετές απουσίες.

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε (17:15) στο ΟΑΚΑ το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague και θέλει να κάνει το 2/2 μετά τη νίκη επί της Λαμίας το περασμένο Σάββατο.

Οι πράσινοι αν και αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και έχουν πολλές απουσίες, έχουν ως στόχο μόνο το τρίποντο για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και να ξεφύγουν τελείως από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει αρκετά θέματα να λύσει, αφού εκτός είναι οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης και Σάντσες, όπως και οι Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Αντονίτο, Αγιούμπ και Ιωαννίδης. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ στόπερ, ο Ζαγαρίτης αριστερό μπακ, ο Χατζηγιοβάνης δεξί μπακ, ενώ στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Μαουρίτσιο και Αλεξανδρόπουλος, με τον Μόλο στα δεξιά της επίθεσης, τον Σαβιέρ αριστερό εξτρέμ και τους Καρλίτος-Μακέντα στην επίθεση.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Χαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024