Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι» του Τζάκσον στον Παναθηναϊκό!

«Όχι» του Τζάκσον στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί παίκτη στον άσο και δημοσιεύματα φέρνουν τους Πράσινους κοντά στην απόκτηση του Τζάκσον. Ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ φρόντισε να δώσει άμεσα απαντήσεις.

Βλέποντας πως ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στη θέση του πόιντ γκαρντ ο Γιώργος Βόβορας κατέληξε αρχικά στην περίπτωση του Κίφερ Σάικς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα μήνα, ενώ ταυτόχρονα αποχώρησε ο Πιερ Τζάκσον από το «τριφύλλι».

Ωστόσο, πλέον οι Πράσινοι δεν έχουν στη σύνθεση τους ούτε τον άλλοτε γκαρντ της Μακάμπι, αλλά ούτε και τον Σάικς ο οποίος δεν συνέχισε.

Για τον λόγο αυτό ο Έλληνας τεχνικός και το επιτελείο του «χτενίζουν» την αγορά με σκοπό να βρουν τον κατάλληλο που θα βρεθεί δίπλα στους Μποχωρίδη, Καλαϊτζάκη, Νέντοβιτς, Σαντ Ρος και Φόστερ στη θέσεις «1» και «2». Μέχρι στιγμής, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει τον ιδανικό παίκτη που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες.

Σημερινά δημοσιεύματα έφεραν στο «φως» την περίπτωση του άλλοτε ΝΒΑερ Ντιμίτριους Τζάκσον που έμεινε ελεύθερος από τη Βίλνιους Ρίτας με προσωπική του επιλογή. Μάλιστα γράφτηκε ότι η ελληνική ομάδα έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του έναντι της Μπασκόνια.

Ωστόσο, ο πρώην άσος των Μπόστον Σέλτικς και των Φιλαδέλφια Σίξερς έχει διαφορετική άποψη για το θέμα, καθώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι ψευδείς οι πληροφορίες. Δεν έχω μιλήσει με καμία από τις δύο ομάδες και όπως ξέρω ούτε ο εκπρόσωπος μου»

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024